Το νέο σποτ της ΕΛ.ΑΣ για οδήγηση χωρίς κινητό – Πρωταγωνιστεί η Κωνσταντία Δημογλίδου
Με ένα νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει για ακόμη μία φορά ότι «το κινητό και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media , εμφανίζεται αρχικά ένας άνδρας μέσα σε ένα όχημα που αιωρείται, όταν ξαφνικά το κινητό του πέφτει από την τσέπη.
Τη σκηνή διακόπτει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία πιάνει το τηλέφωνο και τονίζει: «Δεν έχει σημασία το όχημα• έχουμε πει, κινητό και οδήγηση δεν πάνε μαζί».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υπενθυμίζεται πως η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση τιμωρείται πλέον με πρόστιμο 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες.
Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» η Κωνσταντία Δημογλίδου, είπε: «Αν έχει προκληθεί τροχαίο, η Τροχαία έχει πλέον το δικαίωμα κατά την προανάκριση να ελέγξει το κινητό τηλέφωνο ώστε να δούμε αν όντως χρησιμοποιούνταν. Αν υπάρχει θάνατος μιλάμε για κακούργημα με τον νέο ΚΟΚ. Μόνο το πρώτο 9μηνο του 2025 έχουν επιβεβαιωθεί πάνω από 14.000 παραβάσεις που διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούν το κινητό».
Ολες οι Ειδήσεις
- Οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν το πυρηνικό φρούριο του Ιράν, στο όρος «Pickaxe», πολύ σύντομα, αποκαλύπτει ο Τραμπ και λέει «δεν έχουν δει τίποτα ακόμα»
- O Τραμπ ανακοίνωσε 50% δασμούς στον Καναδά σε αντίποινα για την άνιση μεταχείριση στα αμερικανικά αυτοκίνητα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα ποτά
- Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 60χρονο που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ζευγάρι Αμερικανών τουριστών στην Ακρόπολη
- Συγκλονίζει ο Σέρβος επιβάτης που τον «ρούφηξε» παράθυρο σε πτήση της Ryanair: Ακούω αεροπλάνο, αγχώνομαι και ανεβάζω πυρετό
- Αναστασία Γιάμαλη: Οι φωτογραφίες με τη μητέρα της και τη Νατάσα Μποφίλιου από την Ύδρα
- Το συγκινητικό βίντεο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τα γενέθλια του γιου του, τα παιχνίδια στην παραλία και τα μαθήματα με το ποδήλατο
- Ρία Ελληνίδου – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πιασμένοι χέρι – χέρι στα Ματογιάννια – Βίντεο
- Καιρός – Καύσωνας: «Καμίνι η χώρα», στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Οι τέσσερις περιοχές πουν θα ψηθούν – Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για τον κίνδυνο πυρκαγιών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook