Εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε μπροστά στην είσοδο της Βουλής με την εμπλοκή ενός αυτοκινήτου της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου.

Ο αστυνομικός παύθηκε από οδηγός υπηρεσίας και η τροχαία συντάσσει ήδη δικογραφία ενώ υλικό θα συγκεντρωθεί και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην είσοδο του κοινοβουλίου. Η ΕΛΑΣ διενεργεί παράλληλα και ΕΔΕ.

Το φρουραρχείο της Βουλής έδωσε εντολή να παραδοθούν τα video από τις κάμερες που υπάρχουν στο σημείο, στο γραφείο του εισαγγελέα που διεξάγει έρευνα για το τροχαίο.

Καταδικάζεται η συμπεριφορά του τροχονόμου

«Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή» και με τον οποίο υπήρξε το φραστικό επεισόδιο με τον τροχονόμο που προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Kαταδίκασε, μάλιστα, τη συμπεριφορά του τροχονόμου ο οποίος έδιωξε τον αυτόπτη μάρτυρα από το σημειό: «Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες. Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και για αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα» τόνισε ο κ. Χρονόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook