Νεαρός Έλληνας από τη Ρόδο νεκρός, από σφαίρες ληστών στη Βραζιλία
Ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο εστιατόριο όπου εργαζόταν τα Σαββατοκύριακα
Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ρόδου καθώς 18χρονος Ροδίτης που ζει με την οικογένειά του σε πόλη της Βραζιλίας, έπεσε νεκρός από σφαίρες ληστών, την ώρα που εργάζονταν σε εστιατόριο!
Το γεγονός συγκλονίζει το νησί της Ρόδου και τη γενέτειρα του πατέρα του, το χωριό Ψίνθος, καθώς η οικογένεια είχε μετακομίσει πριν από μερικά χρόνια στη Βραζιλία, όπου ζούσαν κι εργάζονταν.
Πρόκειται για τον Θεόδωρο Κατταβενό του Ιωάννη, μόλις 18 ετών, ο οποίος σήμερα λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, έπεσε νεκρός από στις σφαίρες αδίστακτων ληστών, οι οποίοι μπήκαν στο εστιατόριο «Kebab do Grego» που εργάζονταν ο νεαρός τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να το ληστέψουν.
Η είδηση του θανάτου του νεαρού ροδίτη, βυθίζει για ακόμα μια φορά στο πένθος εκτός από τους συγγενείς και το νησί, καθώς επρόκειτο για μια γνωστή και δραστήρια κοινωνικά οικογένεια, η οποία δυστυχώς βιώνει τέτοια ανείπωτη τραγωδία.
Σπαρακτική είναι και η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας του Γιάννη\ περιγράφοντας το τραγικό γεγονός:
«Ανεξήγητος πόνος! Το να σε χάνω τόσο νέο! Απίστευτο! Σε αγαπώ γιε μου!»

Η φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό πριν από μερικές ώρες ο πατέρας του άτυχου νεαρού, που έχασε τη ζωή του στη Βραζιλία από σφαίρες ληστών.
Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες αναφορικά με τη δολοφονία του 18χρονου ροδίτη στη Βραζιλία, ούτε αν έχουν συλληφθεί οι αδίστακτοι δράστες.
Πηγή: rodiaki.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
- Μητσοτάκης: “Η αντιπολίτευση διολισθαίνει σε ακραία συνθήματα και ρητορική από τον υπόκοσμο του διαδικτύου, δεν θα παρασυρθούμε στον βούρκο”
- «Survivor»: Μια συγκλονιστική αναμέτρηση και μια ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά τον Απρίλιο για την ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο «Koukoutsi» στον Πειραιά- Πότε κάνει πρεμιέρα
- «Στο χιλιοστό» από τις Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού: Αποκλειστική προβολή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ
- Δίωξη για τρία κακουργήματα ασκήθηκε στον 89χρονο πιστολέρο – «Αν ήθελα θα τους σκότωνα αλλά το έκανα για τον ντόρο», είπε – Απείλησε και τον εισαγγελέα ότι θα τον … τουφεκίσει!
- Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση μέσα από μία ανάρτηση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook