Ηράκλειο: Μακελειό στα Βορίζια με τουλάχιστον 3 νεκρούς και 15 τραυματίες – Πεδίο μάχης το χωριό, έπεσαν πάνω από 2000 σφαίρες – Αναβίωσε βεντέτα – Στο νησί ο αρχηγός της ΕΛΑΣ
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, νεκροί είναι μια 50χρονη γυναίκα, ένας νεαρός άνδρας και ένα ακόμη άτομο . Τουλάχιστον 15 είναι οι τραυματίες εκ των οποίων κάποιοι σε σοβαρή κατάσταση. Στην Κρήτη εκτάκτως ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και ο επικεφαλής του ελληνικού FBI
Πυροβολισμοί με νεκρούς και 15 τουλάχιστον τραυματίες σημειώθηκε το πρωί στα Βορίζια Ηρακλείου με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δράστες γάζωσαν με καλάσνικοφ σπίτια και αυτοκίνητα ως αντίποινα μετά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε υπό κατασκευή οικία.
Στην Κρήτη σπεύδει εκτάκτως ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο επικεφαλής του ελληνικού FBI μαζί με κλιμάκιο, μετά το αιματηρό επεισόδιο με νεκρούς και τραυματίες στα Βορίζια με το χωριό να θυμίζει πεδίο μάχης
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris.gr δύο οικογένειες που είχαν εδώ και χρονια προστριβές, πήραν τα όπλα, , και άνοιξαν πυρ η μία εναντίον της άλλης σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.
Ανάμεσα στους νεκρούς και τραυματίες είναι και ανήλικα παιδιά και γυναίκες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης πρόκειται για μητέρα και κόρη της μίας οικογένειας και ο γιος της δεύτερης.
Τραυματίες είναι τουλάχιστον 15 άτομα εκ των οποίων τα τέσσερα σοβαρά.Από τα πυρά φαίνεται ότι δε γλύτωσαν και παιδιά, με τις πληροφορίες του flashnews.gr να αναφέρουν ότι μεταξύ των τραυματισμένων υπάρχουν και ανήλικοι.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομείο και κέντρα Υγείας προκειμένου προκειμένου να είναι ξεχωριστά οι οικογένειες.
Στο Βενιζέλιο νοσοκομείο και στο ΠΑΓΝΗ υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris.gr, περισσότερες από 2.000 σφαίρες έπεσαν. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή και επιχείρησαν να βάλουν τέλος στο αιματοκύλισμα.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Κρήτη, με το κλίμα στο χωριό να παραμένει εκρηκτικό.
Οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού κλειδώθηκαν μέσα στα σπίτια τους και απλά άκουγαν τις ριπές των καλάσνικοφ .
Ο «πόλεμος» μεταξύ μελών των δύο οικογενειών μεταφέρθηκε στο φαράγγι Βοριζίων. Σύμφωνα με κατοίκους των γύρω περιοχών ακούν τους πυροβολισμούς μέσα από το φαράγγι.
Όλα ξεκίνησαν βράδυ της Παρασκευής όταν εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε υπό κατασκευή οικοδομή της περιοχής. Από την έκρηξη, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Το πάνω και κάτω χωριό
Πληροφορίες του creta24.gr αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα, όταν η μια οικογένεια που ζει στην κάτω πλευρά του χωριού (κάτω χωριό) αγόρασε σπίτι στο πάνω πλευρά (πάνω χωριό), κάτι που εξόργισε την άλλη οικογένεια και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, με οικονομικό αντάλλαγμα, τους ζήτησαν να μην προχωρήσουν στην αγορά του σπιτιού.
Η οικογένεια δεν αποδέχθηκε την πρόταση, ενώ τελικά το βράδυ της Παρασκευής εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός, που τοποθετήθηκε ως αντίποινα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ευρωπαίοι ηγέτες απορρίπτουν στρατιωτική εμπλοκή στο Στενό του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Η επίθεση στο Ιράν απέτρεψε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Ο κύριος Χ και το τέλος της 17 Νοέμβρη: Πώς εντοπίστηκε ο Γιωτόπουλος ως αρχηγός της οργάνωσης
- Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία γνωστός επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος πασίγνωστης ηθοποιού: Τι ισχυρίστηκε (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ βγήκε από το λεωφορείο και έπαιξε ξύλο με άλλον οδηγό που τον είχε μπλοκάρει στο δρόμο – Βίντεο
- Survivor: Νέο επεισόδιο με νέες διαμάχες και μια απρόσμενη ανακοίνωση
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο λαμπερό Όσκαρ πάρτι του Elton John στο Λος Άντζελες (φωτογραφίες & βίντεο)
- Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Ο γάμος σε ξενοδοχείο, τα δύο πάρτι και το δώρο στους καλεσμένους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook