Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται στην Τροχαία Αθηνών για να καταθέσει και ο δεύτερος μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην είσοδο της Βουλής, με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη και θύμα έναν 23χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.

Ήδη έχει καταθέσει ο πρώτος μάρτυρας, ο υπάλληλος ντελίβερι, που έχει καταγραφεί σε βίντεο να απομακρύνεται με άσχημο τρόπο από άνδρα της Τροχαίας, στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Sputnik, ο μάρτυρας επιβεβαίωσε τα όσα είχαν διαπιστώσει οι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της τροχαίας, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες, αλλά έχει παραδεχθεί και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Η εικόνα που έδωσε είναι του 23χρονου να ανεβαίνει κανονικά από την πλατεία Συντάγματος τη Βασιλίσσης Σοφίας, με το φανάρι της εισόδου της Βουλής πράσινο.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, προς πλατεία Συντάγματος, και ξαφνικά έστριψε αριστερά για να μπει μέσα στη Βουλή, κάτι που απαγορεύεται αφού δεν υπάρχει στο σημείο αυτό σηματοδότης προς το εσωτερικό του Κοινοβουλίου.

Ο 23χρονος προφανώς αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα του να «καρφωθεί» στο πίσω δεξιό μέρος του αυτοκινήτου.

Ο δεύτερος μάρτυρας, ο οδηγός ταξί που φαίνεται και στο οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας να βρίσκεται το σημείο τη στιγμή του τροχαίου, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς με τη βοήθεια του ΣΑΤΑ και έχει κληθεί να δώσει και αυτός κατάθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook