Λούτσα: «Με πονάει το αυτί μου» έλεγε στο διασώστη ο οδηγός ενώ ο 24χρονος ήταν νεκρός στην άσφαλτο, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο
Η σοκαριστική συμπεριφορά του 29χρονου οδηγού που σκότωσε τον 24χρονο στην Λούτσα. Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΚΑΤ η 21χρονη σύντροφος του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Λούτσας, ύστερα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για τις σοβαρές κακώσεις που υπέστη. Την ίδια ώρα, η μητέρα του 29χρονου οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε σοκ. Η μητέρα και η αδελφή του 24χρονου έχουν πάρει εξιτήριο, ενώ ο οδηγός κρατείται από την Τροχαία.
Η 21χρονη σύντροφος του 24χρονου τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο 29χρονος οδηγός, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έπεσε πάνω στον νεαρό, την κοπέλα του και μέλη της οικογένειάς του τη στιγμή που εκείνοι έβγαιναν από το σταθμευμένο αυτοκίνητό τους. Η νεαρή μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ έχοντας υποστεί κροταφική βλάβη και ανοιχτό κάταγμα κνήμης.
Κάτοικος της περιοχής, που πετάχτηκε έξω με τον θόρυβο, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 τονίζει μεταξύ άλλων πως όλοι υπέστησαν σοκ βλέποντας τις εικόνες από το τροχαίο ενώ για τον οδηγό έκανε λόγο πως κοιτούσε το ΙΧ του και τις ζημιές που ενδεχομένως έπαθε.
“Άκουσα θόρυβο και βγήκα έξω. Ζητούσαν κάποιον να ξέρει να κάνει ΚΑΡΠΑ. Ήξερα, και πήγα. Έβαλα το χέρι μου στην καρωτίδα του παλικαριού, αλλά ήταν ήδη νεκρός. Η μητέρα του ήταν δίπλα του σε κατάσταση σοκ. Είχαν ήδη κατεβάσει κουβέρτες και τους είχαν ρίξει… Είδα την κοπέλα την άλλη, την κρατούσαν στα χέρια. Είχε ένα τραύμα στον κρόταφο και στα πόδια της. Όλοι υποστήκαμε σοκ. Παίρναμε ξανά και ξανά το ΕΚΑΒ. Ήρθε μετά από 25 λεπτά» είπε αρχικά η μάρτυρας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”
Για τον οδηγό: . «Αυτό που ήταν σοκαριστικό, ήταν όταν ο ΕΚΑΒίτης του είπε “έχεις σκοτώσει άνθρωπο”, αυτός είπε “ναι, ε; Με πονάει το αυτί μου”. Δεν είχε καταλάβει τι είχε κάνει.
Όπως ισχυρίζεται η αυτόπτης μάρτυρας, ενώ όλοι είχαν πέσει πάνω στον 24χρονο και προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν, ο 29χρονος φέρεται πως κοιτούσε τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με την εκτίμησή της, δεν φαινόταν μεθυσμένος αλλά ούτε σε κατάσταση σοκ.
«Άκουσα κάποιον να φωνάζει, ζητούσαν κάποιον να κάνει ΚΑΡΠΑ και πήγα να βοηθήσω. Εμένα μου φάνηκε νεκρός ο 24χρονος, η μητέρα του ήταν δίπλα σε κατάσταση σοκ. Γείτονες τους έριξαν κουβέρτες, κρατούσαν την κοπέλα του αγκαλιά που είχε τραύμα στον κρόταφο και στο πόδι της. Καλούσαμε διαρκώς για να έρθει γρήγορα το ασθενοφόρο. Ο διασώστης του είπε “ξέρεις ότι έχεις σκοτώσει άνθρωπο” και οδηγός απάντησε “ναι, με πονάει το αυτί μου, μπορούμε να το δούμε;”. Δεν νομίζω να είχε καταλάβει τι έχει κάνει, εγώ τον είδα μια χαρά, δεν ήταν σε κατάσταση σοκ. Πήγαινε και κοίταζε τι ζημιά έχει πάθει το αυτοκίνητό του. Δεν ξέρω αν ήταν σοκ ή ήταν κάτι άλλο. Δεν οδυρόταν, σε καμία περίπτωση. Η μητέρα ήταν δίπλα στο παλικάρι και έτρεμε ολόκληρη. Το παιδί πέθανε ακαριαία», είπε συγκεκριμένα.
Ο 29χρονος έχει ήδη υποβληθεί σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές που θα δείξουν αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ουσιών.
Στο παρελθόν είχε προκαλέσει ακόμη ένα τροχαίο με τραυματίες ενώ είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του (μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πρόκληση σωματικών βλαβών αλλά και ανθρωποκτονία από αμέλεια) αναμένεται σήμερα να μεταβεί στον εισαγγελέα.
Μετά το συγγνώμη που ζήτησε από την οικογένεια, η μητέρα του 29χρονου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στη Λούτσα, ο πατέρας του μιλώντας στο «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε κλαίγοντας πως «δεν αρκούνε τα συλλυπητήρια».
Ολες οι Ειδήσεις
- «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην ΕΡΤ1: Μη χάσετε το συγκλονιστικό τέλος της αγαπημένης σειράς – Από Δευτέρα 15 έως και Τετάρτη 17.06.2026
- «Μπλε ώρες»: Το 4ο teaser με Β. Παναγοπούλου, Ε. Πιερίδου – Μια δυνατή ιστορία έρχεται στον ΣΚΑΪ
- LINGO με τον Νίκο Μουτσινά – Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:25 – Δείτε απόσπασμα της εκπομπής
- Πρώτη η ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ σε τηλεθέαση το Σάββατο 13 Ιουνίου – Μέσο μερίδιο τηλεθέασης που ξεπέρασε το 41% έκανε ο τελικός μπάσκετ Ολυμπιακού –Παναθηναϊκού
- Πανικός με τραυματισμό 9χρονου παιδιού στο 29ο Autotest Ηπειρωτικό Ράλλυ – Αγωνιστικό εξετράπη της πορείας του
- «Πάμε μια βόλτα;»: Καλεσμένος ο Γιάννης Ξανθούλης – Κυριακή 14 Ιουνίου στις 17:20 – Δείτε το τρέϊλερ
- Δολοφονία στα Εξάρχεια: Τούρκος το θύμα, εξετάζεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Χάτσικο με το σκύλο του που έμεινε δίπλα στη σορό
- Σοκαριστικό βίντεο από την Βραζιλία: 21χρονη πήγε για ελεύθερη πτώση και την έριξαν από γέφυρα 40 μέτρων χωρίς σχοινί ασφαλείας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook