Αίγιο: Νεκρός ο 43χρονος μποξέρ που χτύπησε γιατρό στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε για να μην συλληφθεί (βίντεο)
Ο 43χρονος δράστης του επεισοδίου με τον γιατρό, ο οποίος κρυβόταν για να μη συλληφθεί, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η οικογένειά του απειλεί τους γιατρούς
Σοκαριστική η κατάληξη του επεισοδίου έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή το πρωί στο Νοσοκομείο Αιγίου! Ο 43χρονος Αιγιώτης Περικλής Νικολάου που χτύπησε με γροθιά τον ορθοπεδικό γιατρό Παναγιώτη Σαμαρά και έφυγε για να μη συλληφθεί, εξέπνευσε Κυριακή απόγευμα εντελώς αναπάντεχα!!!
Σύμφωνα με το pelop.gr, τον εντόπισαν δικοί του άνθρωποι στο σπίτι του χωρίς τις αισθήσεις του, κάλεσαν ασθενοφόρο, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο κι εκεί οι γιατροί απλώς πιστοποίησαν τον θάνατό του!
Η μητέρα του 43χρονου κάλεσε το «166» και ζήτησε ασθενοφόρο καθώς ο γιος της είναι αναίσθητος στο κρεβάτι του. Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου όμως οι γιατροί απλώς διέγνωσαν το θάνατό του. Οι συγγενείς του θύματος παρέμεναν έως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έξω από το νοσοκομείο, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του γιατρού που τον εξέτασε το βράδυ της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου και του έδωσε εξιτήριο, αν και είχε ελλιπή στοιχεία.
Το αρχικό επεισόδιο έγινε το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 43χρονος (που είχε καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και είχε κάνει και κάμποσο καιρό φυλακή) προσήλθε στο νοσοκομείο για εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαφώνησε έντονα με τον γιατρό για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του, με τη λογομαχία να εξελίσσεται γρήγορα σε βίαιη επίθεση.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία σχημάτισε δικογραφία για το περιστατικό.
Ο δράστης, ωστόσο, είχε ήδη αποχωρήσει από το νοσοκομείο και αναζητούνταν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμενε κρυμμένος τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, είπε στις «Εξελίξεις Τώρα» ο άνδρας πήγε χθες στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα στο πόδι του και χωρίς να έχει κάποια άλλη πάθηση.
Ωστόσο, έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Οι συγγενείς του απειλούν πως θα χτυπήσουν το προσωπικό, λέγοντας πως δεν τον πρόσεξαν όπως θα έπρεπε και γι΄ αυτό ο άνδρας έχασε τη ζωή του.
«Νόμιζε, ότι με το που σηκώθηκα θα τον βάραγα…»
Ο γιατρός το θύμα της επίθεσης μίλησε την Κυριακή στο MEGA και στις «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη και εξηγεί ότι δεν γνώριζε τον δράστη ούτε είχε προηγηθεί κάποια αντιπαράθεση μεταξύ τους.
«Ο άνθρωπος αυτός φοβήθηκε με κάποια κίνηση που έκανα εγώ. Φοβήθηκε με το που σηκώθηκα από το γραφείο, δηλαδή νόμιζε ο άνθρωπος ότι θα τον χτυπήσω. Είχε μυαλό μικρού παιδιού δηλαδή. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Νόμιζε, με το που σηκώθηκα θα τον βάραγα. Βαράμε εμείς ασθενείς; Μπορείς να τον πονέσεις στην εξέταση, να τον πονέσω. Άλλο αυτό», είπε.
Όπως αποκαλύπτει, ο λόγος που του όρμηξε ο μποξέρ ασθενής ήταν ασήμαντος.
«Μου ήρθε κοντά, έτσι πολύ κοντά, να με πλησιάζει. Με πλησίασε ”ρε γιατρέ, μου λέει, δεν μου αρέσει μούρη σου”, έτσι μου έλεγε. Είκοσι λεπτά να με βαράει και να μου λέει ”δεν μ’ αρέσει η μούρη σου”».
Και δεν σταμάτησε εκεί.
«Να με πετάει πάνω-κάτω στο ιατρείο από δω κι από κει, για τέτοια κατάσταση μιλάω. «Άνθρωπέ μου δεν σου έχω κάνει τίποτα», να του λέω και να συνεχίζει να με βαράει. «Δεν ξέρω πώς να αμυνθώ» του εξήγησα. «Άσε μωρέ, δεν μ’ αρέσει η μούρη σου να με κοιτάς», μου λέει».
Επί σχεδόν μισή ώρα ο γιατρός δεχόταν χτυπήματα σε όλο του το πρόσωπο.
«Ο άνθρωπος αυτός με βάραγε 20 λεπτά, μισή ώρα. Συνέχισε να με βαράει για ώρα. Μου έκανε μεγάλες βλάβες. Με τελείωσε στο πρόσωπο. Μπουνιές, συνέχεια μπουνιές. Στο κεφάλι, στη μύτη και στο φρύδι. Το φρύδι μου το τελείωσε. Έχω ράμματα στο φρύδι, βαθύ ήταν ένα εκατοστό βάθος μέσα».
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 43χρονου μποξέρ διερευνώνται, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άρης – Ολυμπιακός 0- 0: Κόλλησε στο “Βικελίδης” ο Ολυμπιακός και πέταξε την ευκαιρία να ξεφύγει
- Αίγιο: Νεκρός ο 43χρονος μποξέρ που χτύπησε γιατρό στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε για να μην συλληφθεί (βίντεο)
- Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-0: Τον «προσγείωσε» απότομα στην τρίτη θέση
- Αγρότες: Η λίστα με τα αιτήματα τους – Όλα όσα ζητούν από την κυβέρνηση
- Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-5: «Σόου» από Λιούμπιτσιτς στο Αγρίνιο με ασίστ και δυο γκολ στο «διπλό» της Ένωσης
- Γιώργος Κάραβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Φωτογραφίες από την εκδρομή του ζευγαριού στα Καλάβρυτα
- Maestro: Στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου για τα γυρίσματα της νέας σεζόν
- Η διαδρομή της κοκαΐνης στο «Prime Time» με τον Γιάννη Σουλιώτη – Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 00.00, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook