Νίκος Πλακιάς: Ειρωνική ανάρτηση για τη Μαρία Καρυστιανού μετά τις δηλώσεις για νέο κόμμα
Η αναφορά του στο σύνθημα για τα Τέμπη και η περιπαιχτική ανάρτηση για την Καρυστιανού μετά τις δηλώσεις της για την πιθανή δημιουργία κόμματος.
Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και της ανιψιάς που έχασε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών μέσω ανάρτησης αντ’εδρασε σιβυλλικά , μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού σχετικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη δημιουργία νέου κόμματος , όπως φημολογείται έντονα.
Στο μήνυμά του, έκανε αναφορά στο σύνθημα που κυριάρχησε μετά το πολύνεκρο δυστύχημα, («δεν έχω οξυγόνο») γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πλέον αναπνεύστε ελεύθερα έρχεται το ΟΞΥΓΟΝΟ !!!».
Πλέον αναπνεύστε ελεύθερα έρχεται το ΟΞΥΓΟΝΟ !!!
— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) December 15, 2025
Ο Νίκος Πλακιάς δεν είναι ο μόνος που αντέδρασε στις νέες δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού καθώς τη θέση του διαχώρισαν και τέσσερα από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών. (Δείτε εδώ αναλυτικά)
Η ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Καρυστιανού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου η μητέρα της Μάρθης, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην πρώτη γραμμή μιας πολιτικής πρωτοβουλίας, εφόσον αυτή προκύψει μέσα από οργανωμένο κοινωνικό κίνημα.
«Εγώ θεωρώ ότι είμαι μπροστά, με την έννοια ότι θα μιλήσω αμέσως και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και θα συνεχίσω, όσο βλέπω ότι γίνονται πράγματα που δε μας ταιριάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Μαρία Καρυστιανού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κοινωνική αντίδραση που έχει αναπτυχθεί μετά την τραγωδία να λάβει και κομματική μορφή. «Είναι κάτι που ναι, θα με βρει στην πρώτη γραμμή όταν το κόμμα είναι η τελική μορφή που μπορεί να πάρει ένα κίνημα, εφόσον οργανωθεί σωστά. Δεν το αποκλείω λοιπόν ότι αυτή η κοινωνική αντίδραση, αυτό το κίνημα θα μπορέσει να καταλήξει εκεί. Το εύχομαι πάντως», δήλωσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Άκης Παυλόπουλος και ο Βασίλης Χιώτης αναλαμβάνουν την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1
- Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει ο ψαράς που απεγκλώβισε 30 ανθρώπους – Καίγεται η Πρέβελη, νέο βίντεο διάσωσης πολιτών από την παραλία
- Eπίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: Πείτε μας ποιος σας χρηματοδοτεί, η ΕΛΑΣ κάνει την πιο ακριβή καμπάνια κόμματος αντιπολίτευσης
- Μαίνεται η φωτιά στο Ρέθυμνο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αγίου Βασιλείου – Απεγκλωβισμός 50 ατόμων από την Πρέβελη (βίντεο)
- Ο Μανώλης Μητσιάς άνοιξε συναυλία στην Ηλεία με τον «Γιάννη τον φονιά», μετά το συμβάν με την απαγόρευση του Γιώργου Χατζιδάκι (βίντεο)
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προκάλεσε νέο καβγά στη Βουλή με τη δημοσιογράφο Βασιλική Πολύζου – «Τι δουλειά έχει αυτή εδώ;», φώναζε, κάλεσε το «100» και την πήγε στο αστυνομικό τμήμα
- Όταν αθλητές και καλλιτέχνες ανταλλάσσουν ρόλους
- Νέα εκπομπή στον αέρα του ACTION 24 στις 31 Αυγούστου – Ξενάγηση στη ζωή των πρωταγωνιστών του αθλητισμού!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook