Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα γνωστός ηθοποιός, ο οποίος καταγγέλεται από γυναίκες συναδέλφους του για σοβαρότατες πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τους.

Η έρευνα του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου με αφορμή τις καταγγελίες με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό, γνωστό στο ευρύ κοινό από κωμικούς ρόλους, βρίσκεται σε εξέλιξη με την αξιολόγηση των ιδιαίτερα σοβαρών στοιχείων που προσκομίστηκαν στην Εισαγγελία από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλη Τσαρούχα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού έδωσε σήμερα κατάθεση, που μάλιστα διήρκεσε πολλές ώρες, μία από τις καταγγέλουσες τον ηθοποιό.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, η γνωστή ηθοποιός που κατέθεσε σήμερα, είχε συναντηθεί μαζί του το καλοκαίρι του 2014 σε ένα καφέ για να συζητήσουν για δουλειά. Στη συνέχεια της πρότεινε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι. Στην πορεία, σύμφωνα με την κατάθεση, άλλαξε κατεύθυνση και την οδήγησε σε έναν αδιέξοδο δρόμο στο Παλαιό Ψυχικό. Σύμφωνα με την ηθοποιό, εκεί κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου για να μην μπορεί να βγει και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά όμως ο γνωστός ηθοποιός συνέχιζε απτόητος. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα σταματούσε να αντιστέκεται, άνοιξε την πόρτα και την πέταξε έξω λέγοντας: «Άντε από εδώ που θες να σου δώσω και ρόλο».

Και οι τρεις κατηγορίες που προκύπτουν από τις καταθέσεις των τριών γυναικών δεν έχουν παραγραφεί, καθώς ο χρόνος τέλεσης κυμαίνεται από το 2008 έως το 2014.

Πληροφορίες αναφέρουν, αν δεν υπάρξουν άλλες καταγγελίες εις βάρος του, είτε στην εισαγγελία είτε στο ΣΕΗ, ο εισαγγελέας θα τον καλέσει τις αμέσως επόμενες ημέρες ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Παράλληλα ο εισαγγελικός λειτουργός προχωρά και την δικογραφία που αφορά έτερο ηθοποιό. Η καταγγελία εις βάρος του αφορά βιασμό το 2020. Και σε αυτόν αναμένεται να του αποστείλει κλήση για εξηγήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook