Την καταγγελία έκανε ο αδερφός τους. Συνελήφθη ο πατέρας και η μητέρα των παιδιών

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης δύο κοριτσιών, ηλικίας 15 και 23 χρόνων, από χωριό της Μεσσαράς από τον ίδιο τους τον πατέρα, που φέρεται να άφησε έγκυο τη μία εξ αυτών, την μεγαλύτερη, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris, όλα αποκαλύφθηκαν την περασμένη Τρίτη όταν ο αδερφός των κοριτσιών πήγε μαζί με την 15χρονη και την 23χρονη – που αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης – στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι ο πατέρας τους, τις βίαζε και τις κακοποιούσε.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία ο πατέρας προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος και των δύο κοριτσιών από το 2024 έως και πριν λίγες ημέρες.

Μην αντέχοντας την κατάσταση τα δύο κορίτσια μίλησαν στον μεγάλο τους αδερφό, ο οποίος ζει στο Λασίθι και προχώρησαν από κοινού στην καταγγελία.

Άφησε έγκυο την 23χρονη κόρη του με νοητική στέρηση
Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε ο πατέρας κατηγορείται πως άφησε έγκυο την 23χρονη κόρη του με νοητική στέρηση πριν λίγο καιρό.
Η 23χρονη γέννησε και το παιδί δόθηκε για υιοθεσία σε μία οικογένεια εκτός Κρήτης.

Συνελήφθησαν και οι δύο γονείς των παιδιών
Άμεσα οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες και προχώρησαν στην σύλληψη τόσο του πατέρα όσο και της μητέρας, καθώς υπήρξε καταγγελία ότι και εκείνη είχε προχωρήσει σε ξυλοδαρμό των παιδιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, γενετήσια προσβολή ενώ για την μητέρα ενδοοικογενειακή βία

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις