Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών με επιστολή.

Να παραιτηθεί από τα καθήκοντα της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών ζητούν τα μέλη του ΔΣ από την Μαρία Καρυστιανού, μετά την ανακοίνωση της απόφασής της να προχωρήσει σε κόμμα.

Λπετομέρειες για την επιστολή παραίτησης έδωσε, ο Παύλος Ασλανίδης, μέλος του ΔΣ, ο οποίος επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Real View», Στρατή Λημνιό, αναφέροντας τη θέση του συλλόγου Γονέων των Τεμπών, η οποία ζητά από την Μαρία Καρυστιανού, να παραιτηθεί επίσημα από πρόεδρος του Συλλόγου.

Χαρακτηριστικά ο Παύλος Ασλανίδης αναφέρει: «Ναι, περιμέναμε να δηλώσει παραίτηση μετά από τις δηλώσεις, ειδικά τη δεύτερη φορά που βγήκε και είπε ανοιχτά ότι θα ιδρύσει κόμμα. Την Παρασκευή έκανε κάποιες δηλώσεις έξω από το δικαστήριο της Λάρισας, ανέφερε ότι δεν της το έχουν ζητήσει ακόμα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την επόμενη μέρα της στείλαμε e-mail όλο το Δ.Σ, το υπογράφουμε και της ζητάμε την παραίτησή της. Να συνεχίσει αυτό που αυτή θεωρεί σημαντικότερο, να κάνει ένα κόμμα. Εγώ προσωπικά της εύχομαι, γιατί παλέψαμε πάρα πολύ δυόμιση χρόνια, κάθε επιτυχία».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο βασικό ζητούμενο για τις οικογένειες των θυμάτων, που –όπως τόνισε– παραμένει η απόδοση δικαιοσύνης.

«Μακάρι να βάλει τον Καραμανλή στη φυλακή, όπως μου το ορκίστηκε, και συνεχίζουμε ο καθένας τον δρόμο του και πιστεύω ότι τελικά ή εμείς ή η Μαρία θα το καταφέρουμε».

Πάντως, νωρίτερα σήμερα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η Μαρία  Καρυστιανού υποστήριξε ότι θα παραιτηθεί από τον Σύλλογο «εφόσον της ζητηθεί επισήμως, μέσα από τη νορμάλ διαδικασία, μέσα από μια γενική συνέλευση και υτο αποτέλεσμα της συνέλευσης». «Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ’ αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του. Δεν έχω αλλάξει καθόλου. Από μένα δεν θα ακούσετε το υβρεολόγιο που χρησιμοποιούν κάποιοι συγγενείς, το οποίο ταιριάζει με το υβρεολόγιο της ΝΔ, καλά, και των υπόλοιπων κομμάτων πλέον, δεν θα το ακούσετε, ούτε θα ακούσετε από μένα ότι με λίγο σμπρώξιμο η Δικαιοσύνη θα λειτουργήσει. Γιατί εγώ έχω κάνει πάρα πολύ σμπρώξιμο, όχι λίγο, και ειδα ότι η Δικαιοσύνη παραμένει σταθερά ακλόνητη στη συγκάλυψη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook