Στο χειρουργείο μετά από επιπλοκή ένας από τους τραυματισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ – Η ανάρτηση Γεωργιάδη
Οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως μετά από μαγνητική τομογραφία.
Σε χειρουργείο υποβάλλεται ένας εκ των τριών οπαδών του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν μετά το πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία.
Η απόφαση ελήφθη από τους Ρουμάνους γιατρούς, έπειτα από νέα μαγνητική τομογραφία, κατά την οποία διαπιστώθηκε κάποια επιπλοκή.
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε ότι οι άλλοι δύο τραυματίες θα επιστρέψουν αύριο κανονικά στην Ελλάδα και θα τους παραλάβει το ΕΚΑΒ.
Στην ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι το Υπουργείο Υγείας παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με τις Ρουμανικές Αρχές για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών και τις λεπτομέρειες της επιστροφής τους.
Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού Υγείας
«Εμείς με το ΕΚΑΒ ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να πάμε αύριο να παραλάβουμε και τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ από το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Εν τούτοις πριν λίγο οι Ρουμάνοι ιατροί σε νέα μαγνητική που διενήργησαν διεπίστωσαν κάποια επιπλοκή και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν άμεσα. Ετσι εμείς αύριο θα παραλάβουμε κανονικά τους δύο και θα περιμένουμε την εξέλιξη της υγείας του τρίτου για να τον φέρουμε πίσω στην Πατρίδα μας.
Το Υπουργείο Υγείας και εγώ προσωπικά είμαστε συνεχώς σε επαφή με τις Ρουμανικές Αρχές για τις λεπτομέρειες»
Εμείς με το ΕΚΑΒ ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να πάμε αύριο να παραλάβουμε και τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ από το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία. Εν τούτοις πριν λίγο οι Ρουμάνοι ιατροί σε νέα μαγνητική που διενήργησαν διεπίστωσαν κάποια επιπλοκή και αποφάσισαν να τον…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 28, 2026
Ολες οι Ειδήσεις
- Αύγουστος Κορτώ: «Δεν θα ήθελα να φέρω στον κόσμο ένα παιδί το οποίο θα ταλαιπωρηθεί όπως εγώ»
- «Ήταν σε κατάσταση χαλαρή», λέει ο ταξιτζής που μετέφερε τον 89χρονο στον ΕΦΚΑ πριν αρχίσει το πιστολίδι (βίντεο)
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 67-68: Επτάστερο break και φαβορί για πρόκριση στο Final Four
- Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει 4χρονο αγοράκι μετά από επίθεση σκύλου – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ
- «Μου φέρθηκαν σαν σκυλί στην Ελλάδα, λύσσαξα και θα πάω στα γραφεία τους να τους δαγκώσω», αναφέρει σε επιστολή του ο 89χρονος μετά την ένοπλη επίθεση σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
- Σάσα Μπάστα: Το πάρτι για τα γενέθλιά της και η ιδιαίτερη τούρτα – Φωτογραφίες
- Περιπέτεια για τη Βάσια Παναγοπούλου: Έσπασε το πόδι της σε πτήση – Ούρλιαζε από τους πόνους και δεν τη βοήθησε κανείς
- Μητσοτάκης: «Τα 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς το επιτελικό κράτος»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook