Αυτός είναι ο 74χρονος παράγοντας κολύμβησης που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του κατόπιν εισαγγελικής διάταξης
Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 74χρονου παράγοντα του κολυμβητικού Συλλόγου Περιστερίου Θεοχάρη Ασημακόπουλου, που κατηγορείται και έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης, για βιασμούς και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει στοιχεία για τη δράση του και να διαπιστώσει αν έχουν πέσει και άλλα κοριτσάκια στα διεστραμμένα του δίχτυα.
Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που «έβγαλαν» την υπόθεση και του πέρασαν χειροπέδες, όπως προκύπτει και από τη δικογραφία θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα του παιδόφιλου παράγοντα, καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διαβιβαστικό: «Θεωρείται σφόδρα πιθανή η συμμετοχή του ανωτέρω κατηγορούμενου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις καθώς όπως προέκυψε από την μέχρι τώρα έρευνα – προανάκριση για πλέον των 12 ετών ο Ασημακόπουλος ως ιδρυτικό μέλος της κολυμβητικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, βοηθούσε στην οργάνωση και τις προπονήσεις που συμμετείχαν ανήλικα κορίτσια σε πολύ μικρή ηλικία και φορούσε μαγιό και ο ίδιος προέβαινε σε διάφορα σχόλια για τα σώματα τους καθώς μια σε άσεμνες συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου για να τις διεγείρει σεξουαλικά, τις καλούσε στην οικία του για να δουν μαζί ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου και να προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους».
Για το λόγο αυτό μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα δίνονται τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Πρόκειται για τον ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Θεοχάρη του Ιωάννη και της Ιωάννας, γεννηθέντα την 12-4-1947 στο Περιστέρι Αττικής.

Σε βάρος του ανωτέρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κάτωθι αξιόποινες πράξεις:
1. Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,
2. Κατάχρηση ανηλίκου με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,
3. Βιασμό,
4. Παράνομη κατοχή όπλων
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Έφτασε στην Αίγυπτο ο Τράμπ για τη Σύνοδο της ειρήνης – Oι 20 ηγέτες που συμμετέχουν
- «11 ΑΥΤΟΙ 11 ΕΜΕΙΣ”: Δευτέρα 13/10/2025 στις 23:15 στο ΟΡΕΝ
- To «Prime Time» ανοίγει τον φάκελο ΟΠΕΚΕΠΕ – Απόψε, Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22.45, στον ΣΚΑΪ
- ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ: Τηλεθέαση-ρεκόρ έως και 59% σημείωσε ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακού – ΠΑΟ
- ACTION 24: Πανελλαδική Δημοσκόπηση από την OPINIONPOLL σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
- Ιστορική ομιλία Τράμπ στην Κνεσέτ: Χαράζει νέα αυγή στη Μέση Ανατολή – Μπαίνει τέλος σε μια εποχή τρόμου και θανάτου (βίντεο)
- Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα13,2% της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για κόμμα Τσίπρα και Σαμαρά
- Θρίαμβος για την Ελληνική Πυγμαχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας U19
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook