Κυψέλη: Aνθρωποκυνηγητό για τον δράστη που ασέλγησε σε 25χρονη ΑμεΑ – Τον έπιασε επ αυτοφώρω η μητέρα μέσα στο σπίτι αλλά ξέφυγε (βίντεο)

Ο δράστης ήταν γνωστός στην οικογένεια εδώ και 18 χρόνια και πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης της μητέρας
Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μητέρα δύο ΑμεΑ γυναικών, που μία εξ’ αυτών φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού.
Η μητέρα κατήγγειλε ότι άνδρας εισήλθε σε οικία ισογείου όπου μένει με τις δύο ενήλικες, δίδυμες, κόρες της περίπου 25 ετών και βίασε τη μία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα τόνισε πως όταν απουσίαζε, ο άνδρας μπήκε στο σπίτι και βίασε τη μία εκ των δύο γυναικών, ενώ πιθανόν να επιτέθηκε και στη δεύτερη.
Ο δράστης φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τον άνδρα μέσα σε αυτό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον κυνήγησε με μαχαίρι και εκείνος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.
Πρόκειται για γνωστό πρόσωπο της μητέρας. Η μία εκ των διδύμων που έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, έχει τραυματιστεί και διεκομίσθη σε νοσοκομείο.
«Ασελγούσε επάνω στα παιδιά»
«Είχα πάει στο φαρμακείο και μπήκε μέσα στο σπίτι και τον έπιασα που ασελγούσε επάνω στα παιδιά. Και μετά με τα γεννητικά του όργανα έξω. Τον κοπάνησα με ένα τηγάνι, γλίστρησα, με χτύπησε, έριξε και μπουνιά στο μάτι. Μπουνιά στο κορίτσι που έχει αυτισμό. Αυτός αναζητείται και έχουν στήσει καρτέρι στο σπίτι του», λέει η μητέρα των κοριτσιών στο MEGA.
Η μητέρα σημειώνει ότι «δεν τα έχω αφήσει 25 χρόνια καθόλου, άνεργη, με καμία βοήθεια από κανένα κράτος. Τα παιδιά μου στη μιζέρια από χρήματα, είμαστε ξεχασμένοι από τον θεό».
Σύμφωνα με πληροφορίες η 25χρονη έχει εγκεφαλική παράλυση και είναι τετραπληγική.
Ο 64χρονος, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής και πατέρας δύο παιδιών, μένει στη Νέα Σμύρνη με τον γιο του, με τον οποίο δε φέρεται να έχει τις καλύτερες σχέσεις. Με την κόρη του δεν έχει καθόλου σχέσεις, ενώ με τη σύζυγό του δεν φέρεται να έχουν πολλές επαφές.
Δεν προέκυψαν σημάδια κακοποίηση σε καμία από τις δύο αδερφές
Το 25χρονο κορίτσι έχει και μία δίδυμη αδελφή, επίσης ΑμεΑ. Το ένα από τα δύο κορίτσια φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, ενώ στο δεύτερο, ο δράστης, φέρεται να επιχείρησε να επιτεθεί χωρίς να καταφέρει,να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του. σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις