O οδηγός του αυτοκινήτου αρνήθηκε να σταματήσει στο σήμα της Τροχαίας για έλεγχο

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (24.2.26) στην περιοχή της Κηφισιάς, όταν 72χρονος οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα της Τροχαίας για έλεγχο.

Στο σήμα των ανδρών της Τροχαίας ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με το μικρού κυβισμού όχημά του, τύπου Smart, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από περιπολικό της αστυνομίας για περίπου 10 χιλιόμετρα, από τον Άγιο Στέφανο έως την Κηφισιά.

Ο οδηγός του οχήματος που «έσπασε» τα μπλόκα και προκάλεσε πανικό στους δρόμους των Βορείων Προαστίων που ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη είναι 72χρονος, γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών.

Τελικά οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο στην οδό Λευκάδας, στην Κηφισιά, όπου προχώρησαν στη σύλληψή του και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Ο 72χρονος οδηγός που ταυτοποιήθηκε φέρεται να είναι γνωστός μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονται με την ελληνική showbiz.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις