Έκανε 1 εκατ. προβολές

Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες με παιδιά , νέοι και πολίτες όλων των ηλικιών παρακολούθησαν για άλλη μια χρονιά στη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.
Μάλιστα μετά την παρέλαση τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται να στήνεται ένα μικρό γλέντι στη Πλατεία Συντάγματος μετά το τέλος των εκδηλώσεων.
Η χορευτική ομάδα του Αλέξανδρου Μούσουλου για τέταρτη διαδοχική χρονιά έστησε το δικό της γλέντι στην πλατεία και 120 χορευτές χόρεψαν χασάπικο και φυσικά ζεϊμπέκικο. Ένα ζεϊμπέκικο μάλιστα έγινε viral συγκεντρώνοντας σχεδόν 1 εκατ. προβολές στο TikTok μέσα σε μερικές ώρες.

Ο λόγος για το ζεϊμπέκικο του νεαρού Μάνθου που είναι μέλος της ομάδας και τράβηξε τα βλέμματα χορεύοντας χθες στη κεντρική πλατεία, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι που είχαν μαζευτεί εκεί, τον θαύμαζαν. Το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok έχει συγκεντρώσει ως τώρα πάνω από 100.000 like, 1.600 σχόλια, ενώ οι προβολές του βίντεο είναι 903.700 μέχρι στιγμής. Πολύ γρήγορα όμως θα ξεπεράσει το εκατομμύριο.

Δείτε το βίντεο

@manthos.geo

Ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ !!! #zeibekiko #greeklife #greekdance #independenceday #opa

♬ πρωτότυπος ήχος – manthos.geo

Το δικό του ζεϊμπέκικο χόρεψε και ο επικεφαλής της χορευτικής ομάδας, ο έμπειρος χορευτής Αλέξανδρος Μούσουλος

@toneganem

Greece 🇬🇷Athens 🏛️χρόνια πολλά 🥰syntagma 🥰العيد الوطني اليوناني 🇬🇷25/مارس👑☀️💐🎻💙🙏

♬ original sound – Tone – ganem

‘Ολοι όσοι βρέθηκαν χθες στη πλατεία Συντάγματος χειροκρότησαν ένθερμα όλους τους χορευτές που έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις