"Είναι από τις στιγμές που δεν βρίσκεις τι πρέπει να πεις"

Στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1μίλησε συντετριμμένη και κλαίγοντας η μητέρα της 19χρονης Μυρτούς που άφησε την τελευταία της πνοή στην Κεφαλονιά.

Ο πόνος για την απώλεια της αγαπημένης της κόρης αβάσταχτος. Σε λίγη ώρα θα συνοδεύσει το μονάκριβο παιδί της στην τελευταία του κατοικία.

Τα λόγια της προκαλούν δέος και η οδύνη της τσακίζει καρδιές.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θέλω να φύγω μαζί της. Δεν υπάρχω χωρίς τη Μυρτώ. Δεν υπάρχω χωρίς τη Μυρτώ. Για τη Μυρτώ ζούσα παιδάκι μου» ακούγεται να λέει η μητέρα της 19χρονης στο βίντεο του ANT1.

«Δεν μπορώ. Είχα καψούρα με τη Μυρτούλα μου. Μόνο τη Μυρτούλα μου είχα. Δύο ώρες κοιμόμουν την ημέρα να μην της χαλάω χατήρι… Ήταν ένα καλό παιδάκι. Ήταν η καρδία μου, ήταν η ψυχή μου, η ανάσα μου. Τι να την κάνω τη ζωή τώρα εγώ; Θα φύγω μαζί της δεν την αφήνω μόνη της. Είχα έρωτα. Μόνο τη Μυρτώ μου θέλω, τίποτα άλλο. Μαζί της θα πάω στο ορκίζομαι. Τίποτα άλλο δεν θέλω, τελείωσε…» πρόσθεσε.

“Είναι από τις στιγμές που δεν βρίσκεις τι πρέπει να πεις”, ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας που φάνηκε να «λυγίζει» στον αέρα της εκπομπής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook