Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαίνης βρίσκεται η Δίωξη Ναρκωτικών μετά τη σύλληψη ενός 24χρονου κι ενός 49χρονου οδηγού ταξί στην Κυψέλη.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, επ΄αυτοφώρω, στην Κυψέλη, τη στιγμή που ο 24χρονος προμήθευε τον 49χρονο και ένα ακόμη άτομο, που επέβαιναν σε ταξί, με τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Μετά από έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερα από 2,5 κιλά κοκαΐνης και περίπου ένα κιλό κάνναβης καθώς και το ποσό των 4.070 ευρώ.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες νεαρός άνδρας στην Κυψέλη διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και το βράδυ της Τρίτης τον συνέλαβαν την ώρα που έδινε κοκαΐνη βάρους ενός κιλού στον 49χρονο οδηγό ταξί, τον οποίο επίσης συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι η κοκαΐνη με το λογότυπο της ομάδας μπέιζμπολ των New York Yankees είναι μέρος μεγαλύτερης ποσότητας. Έτσι, προσπαθούν να διαπιστώσουν πώς έφθασε η ουσία στα χέρια του 24χρονου, τον οποίο θεωρούν βασικό μέλος κυκλώματος διακίνησης.

Ο 24χρονος, κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί για υπόθεση αθλητικής βίας, φέρεται να ανήκει σε σύνδεσμο οπαδών και τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών δεν θεωρούν απίθανο να χρησιμοποιούσε τον σύνδεσμο για να διακινεί την κοκαΐνη.

Συγκατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση, είναι και ένα ακόμη άτομο που αναζητείται, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook