«Άμα δεν έρχεται στον ύπνο μας, έχουμε και άλλη λύση. Θα πάμε εμείς να τη βρούμε», λέει η με πόνο ψυχής ο πατέρας της 19χρονης Μυρτούς.

Ράγισαν καρδιές στο 40ήμερο μνημόσυνο της 19χρονης Μυρτούς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά.

Πλάι στους δύο γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού αποχαιρέτησαν για μία ακόμη φορά την κόρη τους, ενώ στο πλάι τους βρέθηκαν συγγενείς τους, φίλοι και άνθρωποι από κάθε γωνιά της Κεφαλονιάς. Μάλιστα, η οικογένεια της Μυρτούς έφτιαξε νέες φωτογραφίες του αδικοχαμένου κοριτσιού στις οποίες απεικονίζεται ως άγγελος στον ουρανό, φορώντας φτερά κι ένα στέμμα στο κεφάλι.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Βαθιά συγκινημένος δήλωσε ότι για την οικογένειά τους έπεσε και η τελευταία αυλαία, ενώ τονίζει πως ακόμη δεν έχουν λάβει καμία επίσημη απάντηση για την εξέλιξη των ερευνών.

«Έπεσε για εμένα και η τελευταία αυλαία. Όλες οι ημέρες για εμένα, από την ημέρα που άκουσα ότι πέθανε η Μυρτώ, το ρολόι σταμάτησε εκεί. Ό,τι ένιωσα την πρώτη μέρα θα νιώθω μέχρι να πεθάνω. Γιατί αυτό το παιδί ήταν δώρο Θεού. Το αγγελούδι μου έφυγε. Εγώ και η κυρία Μιράντα και όλη η οικογένεια είμαστε μεταξύ ζωής και θανάτου. Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα αντιμετωπίσω τέτοια περίπτωση. Δεν ξέρετε για τι πόνο μιλάμε. Παρακαλάμε και εγώ και η μαμά της να τη δούμε στον ύπνο μας, γιατί στον ξύπνιο μας δεν θα τη βρούμε ποτέ. Και άμα δεν έρχεται στον ύπνο μας, έχουμε και άλλη λύση. Θα πάμε εμείς να τη βρούμε. Εγώ έχω αποφασίσει, αφού πρώτα δικαιωθεί η Μυρτούλα μου, γιατί κοντεύει να είναι κατηγορούμενο το παιδί μου. Γιατί οι αρμόδιοι, αντί να κατηγορούν τους δολοφόνους, ασχολούνται με το παιδί μου, αν ήταν βαμμένο, αν ήταν χτενισμένο», δήλωσε αρχικά.

«Είχε πάρει λέει τον κακό δρόμο. Από εδώ και πέρα αυτά θα σταματήσουν. Θα βγω στη σέντρα και θα τους πάρω όλους μαζί μου. Ποιος φταίει; Αν φταίω εγώ την ποινή του θανάτου ζητάω. Αν φταίει η μάνα της, την ποινή του θανάτου ζητάω και για αυτή. Εγώ το παιδί μου το έχασα. Δεν έχω να χάσω τίποτα άλλο. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξετάσεις, τα συμπεράσματα των ανακριτών, των δικαστών, των υπευθύνων, και αναλόγως θα πράξουμε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις