Κρήτη: Στον 33χρονο γιατρό που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο στο Φρε ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Αποκόρωνα (βίντεο)
Τραγικός επίλογος για τον 33χρονο γιατρό που είχε εξαφανιστεί πριν από 5 μήνες.
Στον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα αργά το απόγευμα σε περιοχή του Φρε, στον δήμο Αποκορώνου Χανίων, προκαλώντας κινητοποίηση των Αρχών.
Σύμφωνα με το neakriti.gr στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, αστυνομικοί και αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η σορός, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου.
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής.
Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε το ενδεχόμενο η σορός να σχετίζεται με την εξαφάνιση του 33χρονου ιατρού Αλέξη Τσικόπουλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025, καθώς εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητό του.
Η σορός, η οποία ανασύρθηκε νωρίς το βράδυ, βρέθηκε στην περιοχή Ριζίτικο και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία Ρεγκούση, στα όρια των χωριών Φρες και Τζιτζιφές. Λίγο αργότερα, ο ιατροδικαστής ζήτησε να απομακρυνθούν και οι πυροσβέστες από το σημείο, ώστε να πραγματοποιηθεί η πρώτη αυτοψία, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων Κανέλλο Νικολάου, τη σορό εντόπισε περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις του τοπικού τμήματος, καθώς και στελέχη της ερευνητικής ομάδας μαζί με ιατροδικαστή. Από τα πρώτα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά της σορού. «Από έρευνα που κάναμε με τον ιατρόδικαστή, διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει στον εξαφανισθέντα νεαρό γιατρό. Είδαμε ότι αντιστοιχούν χαρακτηριστικά του ρουχισμού του με αυτά της σορού» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η σορός βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο με πυκνή θαμνώδη βλάστηση και ξερά κλαδιά, κοντά στην περιοχή όπου βρίσκεται εκκλησάκι, χωρίς όμως να εντοπίζεται μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή η μορφολογία του εδάφους και η πυκνή βλάστηση δυσχέραιναν σημαντικά τον εντοπισμό.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κώστας Σαμαράς: Η συγκινητική ανάρτηση για την αδελφή του, Λένα, ανήμερα της ονομαστικής τους εορτής
- «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το όνομα του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού – “Δίπλα μου στέκονται αυτοί που πέθαναν άδικα” – Τι λέει η ιδρυτική διακήρυξη
- Κρήτη: Στον 33χρονο γιατρό που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο στο Φρε ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Αποκόρωνα (βίντεο)
- Σούπερ Asteras AKTOR, αποχαιρέτησε τη χρονιά με διπλό στο Αγρίνιο!
- Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet 3-2: Φινάλε με χορταστικό τρίποντο για την ομάδα του Λέτο
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: «Εξωγήινος» Τσούμπερ με καρέ σε ιστορικό φινάλε
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17Ν μετά από 24 χρόνια κράτησης
- «Ελπίδα για τη Δημοκρατία, Μαρία Καρυστιανού, Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών» το όνομα του κόμματος – Live από τη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του νέου κόμματος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook