Με πρόβλημα στον πνεύμονα νοσηλεύεται ο 30χρονος μετά το δάγκωμα κόμπρας (video)

Σε καταστολή στη ΜΕΘ του Αγίου Σάββα παραμένει ο 30χρονος Κύπριος, τον οποίο δάγκωσε ινδική κόμπρα που είχε μέσα στο διαμέρισμα του.
Αν και η κατάσταση του παραμένει σταθερή οι γιατροί ανησυχούν διότι ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα άσθματος, με αποτέλεσμα το δηλητήριο από το δάγκωμα του φιδιού σε συνδυασμό με το αντίδοτο που του χορηγήθηκε, να έχουν επιδεινώσει την υγεία του.
Όπως τονίζουν οι γιατροί, είναι πολύ πιθανό να έχει αναπτύξει σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας και για το λόγο αυτό λαμβάνει υψηλό μείγμα οξυγόνου, έπειτα από συμβουλές ιατρών από γερμανικά κέντρα που ειδικεύονται σε τέτοια περιστατικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Έντονος διάλογος σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων – Βίντεο
- Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook