Αίγιο – Διπλό έγκλημα στον Λόγγο: Ο δολοφόνος σκότωσε πρώτα τον γιο – H μάνα έδωσε μάχη για το παιδί και τον εαυτό της – Τι εξετάζουν οι αρχές
Πυροβόλησαν πρώτα το γιό και τον μαχαίρωσαν . Η μάνα είδε τον δράστη και αντιστάθηκε. «Με πήρε η κόρη μου και μου είπε ότι βρέθηκαν νεκροί», είπε η αδελφή της 54χρονης .
Νέα στοιχεία βλέπουν το φώς για τις συνθήκες της άγριας δολοφονίας της 54χρονης μάνας και του 26χρονου γιού της στο σπίτι τους στο Λόγγο Αιγίου , όπου βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μια λίμνη αίματος
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, ο δράστης φέρεται να επιτέθηκε αρχικά στον 26χρονο τον οποίο τραυμάτισε αρχικά με αεροβόλο όπλο (φλόμπερ) στο κεφάλι και στη συνέχεια τον τραυμάτισε θανάσιμα με πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα. Η 54χρονη μητέρα του φέρεται να αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και να πάλεψε με τον δράστη, προσπαθώντας να αμυνθεί. Τα αμυντικά τραύματα που φέρει η γυναίκα ενισχύουν το ενδεχόμενο να πάλεψε για τη ζωή της πριν δεχθεί τα μοιραία χτυπήματα.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές να ανακρίνουν τον 65χρονο Ιταλό σύντροφο της 54χρονης, ο οποίος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του 26χρονου. Ο ίδιος, που διέμενε μαζί τους, υποστηρίζει ότι ήταν εκείνος που εντόπισε τα δύο θύματα νεκρά και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.
Από την έρευνα που έγινε στον χώρο οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αεροβόλο όπλο και ένα μαχαίρι μέσα σε μία γλάστρα στην αυλή του σπιτιού. Τα αντικείμενα θα εξεταστούν προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τα όπλα του εγκλήματος.
Οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις και στοιχεία από τον χώρο, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του διπλού εγκλήματος.
Συγκλονίζει η αδερφή της 54χρονης που βρέθηκε νεκρή μαζί με τον γιο της στην Αιγιάλεια – «Με πήρε η κόρη μου και μου είπε ότι είναι νεκροί»
Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, με την αδερφή της νεκρής γυναίκας να μιλάει σοκαρισμένη στο newsit.gr.
«Με πήρε η κόρη μου και μου είπε ότι βρέθηκε η αδερφή μου και ο ανιψιός μου νεκροί στο σπίτι», ήταν τα πρώτα λόγια της αδερφής της 54χρονης λίγα λεπτά μετά από το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την κόρη της η οποία την ενημέρωσε για την δολοφονία στο Λόγγο Αιγίου.
«Τώρα δεν ξέρω, άλλη γειτόνισσα μου είπε ότι ήταν για μαχαιριές. Δεν ξέρω, αυτό πρέπει να πάω κάτω να το διαπιστώσω μόνη μου, γιατί είμαι η μόνη συγγενής πια γιατί οι γονείς μας έχουν πεθάνει», λέει συγκλονισμένη.
Η αδερφή της 54χρονης αναφέρει ότι η αδερφή της μαζί με τον 65χρονο σύντροφο της είχαν πολύ καλή σχέση και δεν της είχε αναφέρει κάτι παραπάνω στο παρελθόν.
«Καλά τα πήγαιναν. Καλά τα πήγαιναν, δεν υπήρχε θέμα. Καλά τα πήγαιναν. Καλός άνθρωπος ήτανε… Παραμέσα δεν ήξερα τι περνούσε. Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, Πηγαίνω και εγώ στο Λόγγο να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί», λέει μιλώντας στο newsit.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος γιος της 54χρονης δεν ζούσε μόνιμα στο χωριό αλλά έλλειπε στο εξωτερικό για σπουδές και είχε έρθει πριν από λίγες μέρες να δει τη μητέρα του και κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν η τελευταία του φορά.
Μάλιστα, η μοίρα χτυπά για δεύτερη φορά αυτή την οικογένεια καθώς πριν από χρόνια είχε πεθάνει και ο πατέρας τους παιδιού όταν εκείνος ήταν μικρός και η γυναίκα τον μεγάλωσε μόνη της. Όμως, αυτή δεν ήταν η μοναδική απώλεια για την οικογένεια της 54χρονης με τον μικρότερο αδερφό της να πεθαίνει σε ηλικία 29 ετών από καρδιά πριν από μερικά χρόνια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βαγγέλης Τσάπας: Αυτοαποκαλύφθηκε τηλεοπτικά, ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης των στημένων αγώνων –
- Pizza Fan: Βήμα- βήμα η απάτη με τις «αποδείξεις – κέρασμα» που εξαφάνιζαν τις εισπράξεις – Σε «τούβλα» με ευρώ το 1,1 εκατ. στην κρύπτη του ιδιοκτήτη – “Εκρυψαν” πάνω από 150 εκατ. (βίντεο)
- Pizza Fan: Κλειστά από χθες όλα τα καταστήματα – Αγωνία για 2.500 υπαλλήλους (βίντεο)
- Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Θα καταθέσει τον ανακριτή για τα «εκδικητικά σφυρίγματα»
- Άννα Πρέλεβιτς: Έχω καταλήξει ότι είναι καλύτερα να μην σχολιάζουμε τα σώματα των γυναικών μετά τη γέννα (βίντεο)
- Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Ζωντανά από την ΕΡΤ3, την Τετάρτη στις 11:00, με 24 κάμερες και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό
- Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς στο Allwyn Game Time: Από τα πράσινα όνειρα στο Ballon d’Or
- O Κώστας Φραγκολιάς θυμάται ακόμα τι νούμερο παπούτσι φοράει η Άννα Βίσση, την κολόνια της και τι κάνει μόλις ξυπνήσει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook