Αίγιο: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος Ιταλός που κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία της 54χρονης και του γιου της

Προφυλακίστηκε ο 65χρονος Ιταλός μετά την απολογία του στον ανακριτή για το διπλή δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του και του 26χρονου γιού της στο σπίτι τους στο Λόγγο Αιγίου. Η απολογία του 65χρονου ήταν μαραθώνια και η προφυλάκιση του αποφασίστηκε με ομόφωνη γνώμη ανακροτή και εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος, που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος […]
Προφυλακίστηκε ο 65χρονος Ιταλός μετά την απολογία του στον ανακριτή για το διπλή δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του και του 26χρονου γιού της στο σπίτι τους στο Λόγγο Αιγίου.
Η απολογία του 65χρονου ήταν μαραθώνια και η προφυλάκιση του αποφασίστηκε με ομόφωνη γνώμη ανακροτή και εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος, που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος και του ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονία της συντρόφου του και του γιου της μέσα στο σπίτι τους, μέχρι αυτήν την ώρα αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα, υποστηρίζοντας στους αστυνομικούς πως κοιμόταν και πως όταν ξύπνησε απλώς αντίκρισε την 54χρονη Μαρία και τον 26χρονο Ολύμπιο νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές τις πρώτες ώρες μετά το έγκλημα έδειξαν ότι κανείς δεν είχε μπει στο σπίτι τις επίμαχες ώρες, κάτι που επιβεβαιώνεται και από κάμερες ασφαλείας σε γειτονικό σπίτι.
Θρήνος στον Λόγγο Αιγίου: «Πώς μπόρεσε και το έκανε; Να πει ”το έκανα συγχωρήστε με”»
Στο μεταξύ την ώρα που 65χρονος απολογείται στον ανακριτή στο Λόγγο έγινε σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 54χρονης και του γιού της .
Στον ναό του Αγίου Δημητρίου στο Λόγγο , έδωσαν το «παρών» δεκάδες συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι του χωριού που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. «Τη Μαρία τη γνωρίζω πάνω από 25 χρόνια.Τον άνδρα της τον ξέρω τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν τους είχα δει ποτέ να μαλώνουν, ήταν αγαπημένοι, ούτε η Μαρία μου είχε πει κάτι» δήλωσε ένας άνδρας με ραγισμένη φωνή.
Ο ίδιος παραδέχθηκε στη συνέχεια ότι «κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο σπίτι, όταν κλείνει μια πόρτα δεν ξέρει κανείς τι γίνεται μέσα». Σε εκείνο το σημείο είπε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι ότι ο 65χρονος Ιταλός είχε βάλει χρήματα για το σπίτι που έμεναν τώρα: «Είχε βάλει λεφτά ο Μάρκο για να φτιάξει το σπίτι που έμεναν τώρα. Είχα δουλέψει κι εγώ στο σπίτι και τα περισσότερα λεφτά μου τα έδωσε ο Μάρκος. Τώρα αν ζήτησε λεφτά από το κτήμα δεν μπορώ να το ξέρω».
«Πώς μπόρεσε και το έκανε; Και να μη μετανιώνει;»
Μια άλλη γυναίκα, σε πιο οξύ τόνο, σημείωσε: «Ήταν μια ψυχούλα. Πώς μπόρεσε και το έκανε και να μη μετανιώνει; Να μη μετανοεί; Δηλαδή ήμαρτον, να πει ‘το έκανα συγχωρέστε με’. Ο θεός να τον ελεήσει. Φύγανε δυο αγαπημένα παιδιά. Το Μαράκι μας και ο Ολύμπιος, ένα γλυκύτατο παιδί, ένας λεβέντης πάνω από δύο μέτρα, πανέξυπνο και πολύ καλό παιδάκι».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις