Οι Αρχές τον θεωρούν βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της 45χρονης – Οι αστυνομικοί τον έψαχναν για πάνω από μια μέρα και τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή. Εξετάζουν αν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν σπίτι του ανήκουν στην αγνούμενη.

Περισσότερες από 24 ώρες αφού αγνοούνταν, τελικά εντοπίστηκε ο Σκοπιανός ενοικιαστής της Σταυρούλας Λεβεντάκη, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης από τα Χανιά, η οποία αγνοείται εδώ και 20 μέρες.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από τις αρχές το βράδυ της Παρασκευής (19.06.2026). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, εντόπισαν τον ενοικιαστή και βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της 45χρονης μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Αγιά, όπου κρυβόταν και τον συνέλαβαν για ναρκωτικά.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, καθώς σε χώρο που χρησιμοποιούσε εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης, υπόθεση για την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, κινητοποιήθηκαν άμεσα, χαρτογραφώντας πιθανές διαδρομές και με στενή επιτήρηση λίγο μετά τις 11 το βράδυ, τον εντόπισαν σε περιοχή κοντά στην πόλη των Χανίων.

Ο αδερφός της 45χρονης πρόσφατα απηύθυνε έκκληση για βοήθεια καθώς οι φόβοι του ότι μπορεί να έχει συμβεί κάποιο κακό στην αδελφή του έχουν αρχίσει να φουντώνουν.

«Τώρα έχει ανατραπεί όλο πάλι. Μετά που αυτός εξαφανίστηκε και τώρα που εμφανίστηκε, περιμένω πάλι να δω την αλλαγή. Φαντάζομαι ότι θα έχει πει κάποια πράγματα τα οποία θα αλλάξουν πάλι όλο το…», είπε ο αδερφός της μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ».
Ο ενοικιαστής βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, με τον αδερφό της αγνοούμενης να ζητά απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα.

«Μακάρι να λυθεί εντελώς».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Πάει από αντίφαση σε αντίφαση μονίμως και πρέπει να τελειώσει, να μας πει τι έχει κάνει με την αδερφή μου. Θέλω να βρεθεί η αδερφή μου, να μας πει τι έχει κάνει».

Ο Γιάννης Λεβεντάκης απάντησε γιατί καθυστέρησε να δηλώσει την εξαφάνιση της 45χρονης στις Αρχές, απαντώντας σε όσα του καταλογίζουν.

Το σπίτι του ενοικιαστή , όταν ερευνήθηκε ενδελεχώς από κλιμάκιο του εγκληματολογικού ημέρες μετά την εξαφάνιση της 45χρονης , βρέθηκε πεντακάθαρο. Όμως, οι ειδικοί εντόπισαν κηλίδες από αίμα σε δύο σημεία του σπιτιού που εξετάζονται αν πρόκειται για αίμα της Σταυρούλας Λεβαντάκη καθώς ήδη έχει ληφθεί DNA από συγγενικά της πρόσωπα.

Και ενώ νωρίτερα όλοι και οι αστυνομικοί έψαχναν να βρούν τον ενοικιαστή εκείνος μίλησε στο MEGA και στο «Φως στο Τούνελ»  και υποστηρίζει:

«Κινδυνεύει η ζωή μου. Ο ενοικιαστής είμαι εγώ της Σταυρούλας Λεβεντάκη».

Στην ερώτηση γιατί και από ποιον κινδυνεύει η ζωή του απαντά:

«Απ’ τον αδερφό της και τον φίλο του. Εγώ κρύβομαι γιατί εχθές μόλις έφυγε η Αστυνομία από το σπίτι μου, μετά από τρεις ώρες ήρθαν στο σπίτι ένας τύπος και με απειλούσε με όπλο να μην πω τίποτα.

– Δημοσιογράφος: Ποιος σας απειλεί;

– Ενοικιαστής: Ο αδερφός της Σταυρούλας να μην μιλήσω.

– Δημοσιογράφος: Να μην πείτε τι;

– Ενοικιαστής: Για την Σταυρούλα.

– Δημοσιογράφος: Δηλαδή;

– Ενοικιαστής: Δεν έχω πολλή μπαταρία. Είμαι άφαντος από εχθές.

Όπως λέει ο ενοικιαστής:

«Ήρθανε στο σπίτι, ξέρανε ποια μέρα θα έρθει η Σταυρούλα. Ένας τύπος μου χτύπησε την πόρτα, του άνοιξα την πόρτα, μπήκε μέσα στο σπίτι με όπλο, με κουκούλες. Βαστούσε κουκούλα και με βαστούσε στο σπίτι. ‘Δεν θα σου κάνω τίποτα, απλώς θέλω την Σταυρούλα να την τρομάξω, που θα τα γράψει όλα στου Γιάννη. Ούτε στην Σταυρούλα θα κάνω κακό ούτε σε σένα’».

– Δημοσιογράφος: Σας κράταγε όμηρο με όπλο;

– Ενοικιαστής: Δεν με βαστούσε όμηρο, απλώς μου λέει ‘δεν θα μιλήσεις πουθενά, τίποτα μέχρι να μιλήσω εγώ με την Σταυρούλα’. Δεν με βαστούσε όμηρο, μου λέει ‘κανονικά εσύ συνεχίζεις σαν να μην έγινε τίποτα, δεν θα της κάνουμε κακό της Σταυρούλας’».

– Δημοσιογράφος: Ο αδερφός της δηλαδή έστειλε αυτόν τον άνθρωπο, πιστεύετε εσείς, για να σας απειλήσει;

– Ενοικιαστής: Ναι, που θα βαστήξουν μετά την Σταυρούλα, μέχρι να του γράψει την περιουσία του Γιάννη πίσω. Όλη την περιουσία που είχαν.

– Δημοσιογράφος: Και γιατί ήρθε σε εσάς;

– Ενοικιαστής: Γιατί ήξερε ότι θα ερχόταν η Σταυρούλα στο σπίτι μου 100%, ποιες μέρες θα ερχόταν στο σπίτι μου και περίμενε την Σταυρούλα να έρθει να την πάρουν, να του γράψει όλη την περιουσία στον Γιάννη, στον αδερφό της.

– Δημοσιογράφος: Ο αδερφός της δηλαδή ουσιαστικά ήταν αυτός που σας απειλούσε, που έστειλε αυτόν τον άνθρωπο από ό,τι καταλαβαίνω, αυτό λέτε;

– Ενοικιαστής: Ναι, ναι.

Η εξαφάνιση
Πριν χαθούν τα ίχνη της, στις 30 Μαΐου 2026, η Σταυρούλα Λεβεντάκη πέρασε από το πατρικό της στο Βαρύπετρο Χανίων. Στη συνέχεια έφυγε από το πατρικό της και πλήρωσε έναν εργάτη, για δουλειές που έκανε σε χωράφι της.

Πέρασε από το σπίτι του ενοικιαστή και κατευθύνθηκε προς την στάση του αστικού λεωφορείου με σκοπό να επιστρέψει στην πόλη των Χανίων. Οι ενοικιαστές ανέφεραν πως την είδαν να κρατάει μία σακούλα.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς την στάση του αστικού λεωφορείου, με σκοπό να επιστρέψει στην πόλη των Χανίων όπου διαμένει μόνιμα και εργάζεται σε ταβέρνα.

Το τηλέφωνό της έπαψε να εκπέμπει σήμα και απενεργοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς. Έκτοτε, η γυναίκα δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της και δεν επικοινώνησε με κανέναν. Οι Αρχές ελέγχουν αν η 45χρονη επιβιβάστηκε τελικά στο λεωφορείο για τα Χανιά ή αν χάθηκε πριν φτάσει στην στάση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook