Οριοθετήθηκε σε λιγότερο από μία ώρα η φωτιά στην Κερατέα, δεν κινδύνευσαν σπίτια – Bίντεο

Oριοθετήθηκε σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μίας ώρας χωρίς να κινδυνεύουν οικίες και υποδομές.
Άμεσα οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο νωρίτερα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή της Κερατέας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 22:00, εκδηλώθηκε σε καλάμια εντός ρεματιάς στη λεωφόρο Λαυρίου, με την κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων να είναι άμεση.
73 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 31 οχήματα καθώς και μεγάλος αριθμός Εθελοντών και υδροφόρων της Περιφέρειας Αττικής επιχείρησαν στο σημείο.
H πυρκαγιά, οριοθετήθηκε σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μίας ώρας χωρίς να κινδυνεύουν οικίες και υποδομές.
Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξής της το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λάμβανε εικόνα από drone σε πραγματικό χρόνο.
Με εντολή Αρχηγού ΠΣ στην πυρκαγιά μεταβαίνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για τη διερεύνηση των αιτιών της.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις