Βίντεο από τη στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συγκρούστηκε με το ΙΧ στα Χανιά και τούμπαρε λίγα μέτρα από το νοσοκομείο
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή που είχε υποστεί ανακοπή, ενώ διασώστης του έκανε ΚΑΡΠΑ τη στιγμή της σύγκρουσης – Δύο διασώστες τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, ενώ ο ασθενής κατέληξε.
Σοκάρει το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το zarpanews.gr και αποτυπώνει τη στιγμή του τροχαίου το πρωί της Κυριακής σε διασταύρωση των Μουρνιών, κατά το οποίο συγκρούεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με ΙΧ αυτοκίνητο, λίγα μέτρα πριν το Νοσοκομείο Χανίων.
Στο βίντεο φαίνεται το ασθενοφόρο να συγκρούεται με το ασημί αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε η νοσηλεύτρια των ΤΕΠ του Νοσοκομείου, η οποία μόλις είχε σχολάσει από τη νυχτερινή βάρδιά της και στη συνέχεια να τουμπάρει.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο διασώστης του ασθενοφόρου, ο οποίος φέρεται να έκανε προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στον ασθενή που μεταφερόταν με καρδιακή ανακοπή και χωρίς τις αισθήσεις του ενώ η οδηγός του ΙΧ και ο οδηγός του ασθενοφόρου, ο οποίος υπέστη σοκ, βρίσκονται εκτός κινδύνου. Οι επιβαίνοντες του ασθενοφόρου απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική.
Το πρωί ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέας, σε δηλώσεις του για το συμβάν, αναφέρθηκε στην γυναίκα που τραυματίστηκε λέγοντας πως είναι εργαζόμενη του Νοσοκομείου ενώ μίλησε και για την κατάσταση υγείας των τραυματισμένων διασωστών:
«Είναι ένα από τα καλύτερα στελέχη του Νοσοκομείου μας, νοσηλεύτρια του ΤΕΠ, η οποία είχε τελειώσει τη νυχτερινή της βάρδια και πήγαινε στην οικία της. Το ασθενοφόρο ερχόταν από την περιοχή Μουρνιές και η νοσηλεύτριά μας κατέβαινε και δυστυχώς η κακιά στιγμή… συνέβη το σοβαρό ατύχημα. Ο ασθενής ήταν χωρίς αισθήσεις και ο ένας διασώστης ήταν πίσω μαζί του και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Τη στιγμή της σύγκρουσης ήταν ευάλωτος στην καμπίνα και έχει σπασμένα πλευρά και πνευμονοθώρακα. Αντιμετωπίστηκε από τον θωρακοχειρουργό μας, υποβάλλοντάς τον σε αξονικές, απεικονιστικές και άλλες εραστηριακές εξετάσεις. Ο άλλος ο διασώστης, ο οδηγός του ασθενοφόρου, έχει απλές εκδορές και είναι σε κατάσταση σοκ. Η νοσηλεύτριά μας είναι με κολλάρο, θα ελεγχθεί με απεικονιστικές εξετάσεις εάν έχει κάποιο πρόβλημα στον αυχένα αλλά η κλινική της εικόνα είναι καλή».
Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Χανίων
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Ισπανία κατέκτησε το Μουντιάλ: Νίκησε 1-0 την Αργεντινή στην παράταση με γκολ του Τόρες στο 106′
- Καιρός – Συνθήκες καύσωνα μέχρι την Τετάρτη 22/07 – Οι περιοχές με θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς
- Συγκινημένη η Σάκκαρη ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μετά τον τελικό του WTA 250 Athens Open: «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» – Βίντεο
- Καβγάς σε εκκλησία στην Καρδίτσα: Καταγγελία ότι ιερέας γρονθοκόπησε πρόεδρο κοινότητας – Συνελήφθησαν και οι δύο –Βίντεο
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι ένας μαύρος Έλληνας – Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια στον κόσμο» (βίντεο)
- Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες από την Πάρο
- Τατιάνα Στεφανίδου: Οι οικογενειακές διακοπές και η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα
- Ο Μάνος Μαλλιαρός κουβάλησε στην πλάτη του τον Σταύρο Φλώρο: Η συνάντησή τους δύο μήνες μετά το ατύχημα στο Survivor – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook