Βίντεο από τη στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συγκρούστηκε με το ΙΧ στα Χανιά και τούμπαρε λίγα μέτρα από το νοσοκομείο
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή που είχε υποστεί ανακοπή, ενώ διασώστης του έκανε ΚΑΡΠΑ τη στιγμή της σύγκρουσης – Δύο διασώστες τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, ενώ ο ασθενής κατέληξε.
Σοκάρει το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το zarpanews.gr και αποτυπώνει τη στιγμή του τροχαίου το πρωί της Κυριακής σε διασταύρωση των Μουρνιών, κατά το οποίο συγκρούεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με ΙΧ αυτοκίνητο, λίγα μέτρα πριν το Νοσοκομείο Χανίων.
Στο βίντεο φαίνεται το ασθενοφόρο να συγκρούεται με το ασημί αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε η νοσηλεύτρια των ΤΕΠ του Νοσοκομείου, η οποία μόλις είχε σχολάσει από τη νυχτερινή βάρδιά της και στη συνέχεια να τουμπάρει.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο διασώστης του ασθενοφόρου, ο οποίος φέρεται να έκανε προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στον ασθενή που μεταφερόταν με καρδιακή ανακοπή και χωρίς τις αισθήσεις του ενώ η οδηγός του ΙΧ και ο οδηγός του ασθενοφόρου, ο οποίος υπέστη σοκ, βρίσκονται εκτός κινδύνου. Οι επιβαίνοντες του ασθενοφόρου απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική.
Το πρωί ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέας, σε δηλώσεις του για το συμβάν, αναφέρθηκε στην γυναίκα που τραυματίστηκε λέγοντας πως είναι εργαζόμενη του Νοσοκομείου ενώ μίλησε και για την κατάσταση υγείας των τραυματισμένων διασωστών:
«Είναι ένα από τα καλύτερα στελέχη του Νοσοκομείου μας, νοσηλεύτρια του ΤΕΠ, η οποία είχε τελειώσει τη νυχτερινή της βάρδια και πήγαινε στην οικία της. Το ασθενοφόρο ερχόταν από την περιοχή Μουρνιές και η νοσηλεύτριά μας κατέβαινε και δυστυχώς η κακιά στιγμή… συνέβη το σοβαρό ατύχημα. Ο ασθενής ήταν χωρίς αισθήσεις και ο ένας διασώστης ήταν πίσω μαζί του και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Τη στιγμή της σύγκρουσης ήταν ευάλωτος στην καμπίνα και έχει σπασμένα πλευρά και πνευμονοθώρακα. Αντιμετωπίστηκε από τον θωρακοχειρουργό μας, υποβάλλοντάς τον σε αξονικές, απεικονιστικές και άλλες εραστηριακές εξετάσεις. Ο άλλος ο διασώστης, ο οδηγός του ασθενοφόρου, έχει απλές εκδορές και είναι σε κατάσταση σοκ. Η νοσηλεύτριά μας είναι με κολλάρο, θα ελεγχθεί με απεικονιστικές εξετάσεις εάν έχει κάποιο πρόβλημα στον αυχένα αλλά η κλινική της εικόνα είναι καλή».
Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Χανίων
Ολες οι Ειδήσεις
- Λευτέρης Πανταζής – Άννα Βίσση: Ξεσήκωσαν τον κόσμο σε μαγαζί στους Αρκιούς: «Φωτιά στα κόκκινα και εγώ ο πυροσβέστης» – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: To βίντεο με το γιό της αγκαλιά ενώ φορούσε το μαγιό της, έτοιμη για τη θάλασσα
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο χορός της σε πανηγύρι τον Δεκαπενταύγουστο – Φωτογραφίες & Βίντεο
- Βίντεο: Αποθέωσαν το μικρό αγόρι που χόρεψε ζεϊμπέκικο μπροστά στον Κωνσταντίνο Αργυρό – «Γεια σου λεβεντάκο μου» γράφουν
- «Η Κρήτη δεν έφυγε ποτέ από εμάς, ψήνει και όλη η Πάρος ακούει κρητικά»: Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη
- ΑΑΔΕ: Πρόστιμο 1,32 εκατ. ευρώ σε επιχείρηση – Νοίκιαζε 132 αυτοκίνητα που είχε δηλώσει σε… ακινησία
- Φωτιές: Μάχη με τις φλόγες και τους ανέμους σε Σκύρο και Άνδρο (βίντεο)
- Για επικίνδυνη σωματική βλάβη η δικογραφία εναντίον του οδηγού ταξί που ξυλοκόπησε ηλικιωμένο στην Πάρο – «Να εξεταστούν όσα προηγήθηκαν» λένε οι συνάδελφοί του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook