Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο θάνατός του δεν σχετίζεται με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) στην περιοχή του Αγερανού, του δήμου Γυθείου

Την τελευταία του πνοή άφησε αξιωματικός της Πυροσβεστικής της Υπηρεσίας Γυθείου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο θάνατος του πυροσβέστη οφείλεται σε παθολογικά αίτια και δεν σχετίζεται με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) στην περιοχή του Αγερανού, του δήμου Γυθείου.

Ο πυροσβέστης ήταν στο πεδίο των επιχειρήσεων αλλά σε χώρο όπου δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρεται:

«Κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης, στον Αγερανό Γυθείου, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και εκτός της περιμέτρου της πυρκαγιάς, ένας πυροσβέστης. Αφού παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σπάρτης και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος συναδέλφου μας».

Ο ιατροδικαστής θα εξετάσει εάν ο θάνατός του επήλθε από ανακοπή ή άλλου είδους παθολογικό αίτιο ή από εισπνευστικά εγκαύματα.

Στο μέτωπο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 17 οχήματα, συνδρομή τριών πεζοπόρων τμημάτων.

Βίντεο από τη φωτιά στο Γύθειο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις