Τάσος Χαλκιάς: Στο καμένο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό – «Ήμουν περήφανος που θα άφηνα κάτι στα παιδιά μου και τώρα δεν μπορώ» (βίντεο)
«Στο σπίτι μου που κάηκε στο Πόρτο Γερμενό μεγάλωσα τα παιδιά μου»
Συγκλονισμένος είναι ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, καθώς το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό κάηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά. Σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε το οίκημα «έργο ζωής» που χτίστηκε με κόπο δεκαετιών, εκφράζοντας βαθιά θλίψη.
Νέες δηλώσεις έκανε ο Τάσος Χαλκιάς που έχασε το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Την ίδια στιγμή έχασε, όπως είπε ο ηθοποιός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, και τη δυνατότητα να κληροδοτήσει το εν λόγω περιουσιακό στοιχείο στα παιδιά του.
Η σκέψη ότι αυτό το ακίνητο, στο οποίο έζησε 54 χρόνια, θα περνούσε μελλοντικά στο γιό του και την κόρη του, τον έκανε να νιώθει περήφανος.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς, ενώ βρισκόταν έξω από το κατεστραμμένο σπίτι του: «Πενήντα τέσσερα χρόνια. Ήμουν παιδάκι και γέρασα. Ο γιος μου εδώ γεννήθηκε και εδώ πρωτοέπαιξε. Η κόρη μου το ίδιο. Τι να πρωτοπώ και τι να πρωτοκάνω; Και εκεί που ήμουν περήφανος ”θα αφήσω στα παιδιά μου”, ο φτωχός γιος ενός εργάτη, όχι για να με λυπηθεί κανείς, με περηφάνια το λέω, που κατάφερε στη ζωή του να κάνει αυτά και να αφήσει κάτι, αυτό το κάτι δεν μπορώ να το αφήσω. Τι συναισθήματα να αναπτύξω και τι να πω; Βέβαια, όπως θα βλέπετε, αμέσως πάνω από μένα έχασε το σπίτι του και ο φίλος μου ο Γρηγόρης. Ο φίλος μου ο Μιχάλης έχασε και εκείνος παραδίπλα το σπίτι του. Διακόσια τόσα σπίτια ιδιωτών και τρία-τέσσερα μικροξενοδοχειάκια και κανά δυο επιχειρήσεις, από τις οποίες άνθρωποι έβγαζαν το ψωμί τους».
Δείτε το βίντεο
Ολες οι Ειδήσεις
- Λευτέρης Πανταζής – Άννα Βίσση: Ξεσήκωσαν τον κόσμο σε μαγαζί στους Αρκιούς: «Φωτιά στα κόκκινα και εγώ ο πυροσβέστης» – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: To βίντεο με το γιό της αγκαλιά ενώ φορούσε το μαγιό της, έτοιμη για τη θάλασσα
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο χορός της σε πανηγύρι τον Δεκαπενταύγουστο – Φωτογραφίες & Βίντεο
- Βίντεο: Αποθέωσαν το μικρό αγόρι που χόρεψε ζεϊμπέκικο μπροστά στον Κωνσταντίνο Αργυρό – «Γεια σου λεβεντάκο μου» γράφουν
- «Η Κρήτη δεν έφυγε ποτέ από εμάς, ψήνει και όλη η Πάρος ακούει κρητικά»: Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη
- ΑΑΔΕ: Πρόστιμο 1,32 εκατ. ευρώ σε επιχείρηση – Νοίκιαζε 132 αυτοκίνητα που είχε δηλώσει σε… ακινησία
- Φωτιές: Μάχη με τις φλόγες και τους ανέμους σε Σκύρο και Άνδρο (βίντεο)
- Για επικίνδυνη σωματική βλάβη η δικογραφία εναντίον του οδηγού ταξί που ξυλοκόπησε ηλικιωμένο στην Πάρο – «Να εξεταστούν όσα προηγήθηκαν» λένε οι συνάδελφοί του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook