Νέα Σμύρνη: Την εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι – Την έβαλε να γονατίσει πριν την πυροβολήσει και την κλώτσησε – Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τη δολοφονία της 45χρονης

Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές της 45χρονης στη Νέα Σμύρνη και τον τρόπο με τον οποίο ο 48χρονος την σκότωσε προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση σε συνδυασμό με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.
Σύμφωνα με το Star , οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις πριν από τους πυροβολισμούς. Ο 48χρονος φέρεται να είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της 45χρονης και να περίμενε την έξοδό της.
Όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το σπίτι, ο άνδρας φέρεται να την απείλησε με περίστροφο και την κλώτσησε αναγκάζοντας την να γονατίσει μπροστά του!
Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον της.
Η 45χρονη, βλέποντας το όπλο στραμμένο προς το μέρος της, αντέδρασε ενστικτωδώς και σήκωσε τα χέρια της προς το όπλο σε μία προσπάθεια να προστατευτεί. Η κίνησή της αυτή φαίνεται ότι είχε ως αποτέλεσμα ο 48χρονος να αστοχήσει στον πρώτο πυροβολισμό.
Αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης την έσυρε με τα χέρια του περίπου ένα μέτρο πιο πέρα και την πυροβόλησε ξανά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αφήσει την τελευταία της πνοή.
Μετά τη δολοφονία της 45χρονης, ο 48χρονος έστρεψε το περίστροφο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Το όπλο που χρησιμοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν παράνομα στην κατοχή του.
Στα χέρια των αρχών το βίντεο
Σύμφωνα με το Star , οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις πριν από τους πυροβολισμούς. Ο 48χρονος φέρεται να είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της 45χρονης και να περίμενε την έξοδό της.
Όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το σπίτι, ο άνδρας φέρεται να την απείλησε με περίστροφο και να την ανάγκασε να γονατίσει μπροστά του!
Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο πυροβολισμοί. Ο πρώτος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρήκε στόχο, ενώ ο δεύτερος αποδείχθηκε θανατηφόρος.
Η 45χρονη άλλαξε κλειδαριά γιατί φοβόταν για τη ζωή της
Η αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο ο 48χρονος να είχε απειλήσει το προηγούμενο διάστημα την 45χρονη και αυτή να φοβόταν για τη ζωή της.
Για αυτό τον λόγο προχώρησε ακόμη και σε αλλαγή των κλειδαριών στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με την ανήλικη κόρη της.
Ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη της υπόθεσης έχει το παρελθόν του 48χρονου στην Αλβανία. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που βρίσκονται υπό διερεύνηση από τις Αρχές, το 2016 είχε βρεθεί στο επίκεντρο των αλβανικών αρχών και είχε συλληφθεί στα Τίρανα, καθώς είχε κατηγορηθεί για βιασμό της τότε συζύγου του. Μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας έχουν επίσης αναφέρει ότι σε βάρος του εκκρεμούσε δικογραφία για παρακολούθηση (stalking).
Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε τη δολοφονία της 45χρονης, η πρώην σύζυγός του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί, κλήθηκε να καταθέσει στην Ελληνική Αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε ότι δεν είχε γνώση της σχέσης που διατηρούσε ο άνδρας της με το θύμα.
«Τον χώρισα γιατί με ζήλευε»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη είχε μιλήσει στην αδελφή της για τη σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα, λέγοντάς της ότι είχε αποφασίσει να χωρίσει μαζί του εξαιτίας της ζήλιας του.
Φέρεται επίσης να της είχε εκμυστηρευτεί ότι εκείνος εξακολουθούσε να επιμένει και ότι η ίδια φοβόταν.
Το βράδυ της δολοφονίας η γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι. Η κόρη της δεν βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς είχε μεταβεί στο Αγρίνιο μαζί με τον θείο της.
Τα 1.000 ευρώ που άφησε στη σύζυγό του
Στο μεταξύ, στοιχεία έχουν προκύψει και για τις κινήσεις του 48χρονου πριν φτάσει στη Νέα Σμύρνη. Πριν φύγει από το σπίτι του, άφησε στη σύζυγό του 1.000 ευρώ και της είπε «κράτα να έχεις λεφτά».
Η σύζυγός του κατέθεσε στις Αρχές ότι τους τελευταίους περίπου 18 μήνες είχε παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά του. Όπως φέρεται να είπε, ο 48χρονος απουσίαζε συχνά από το σπίτι και ορισμένα βράδια κοιμόταν αλλού, χωρίς εκείνη να γνωρίζει πού βρισκόταν ή εάν είχε σχέση με άλλη γυναίκα.
Στους αστυνομικούς φέρεται επίσης να ανέφερε ότι τον φοβόταν.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις