Υπόθεση Λιγνάδη: Ενδέχεται νέα δίωξη για το κακούργημα του βιασμού

Αντιμέτωπος με μια ακόμη ποινική δίωξη -την τέταρτη δηλαδή- ενδέχεται να βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης για το κακούργημα του βιασμού, σε βάρος ενός 24χρονου σήμερα άνδρα όταν ήταν 17 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα των εισαγγελικών αρχών, που είχε ως αντικείμενο την τρίτη μήνυση για το συγκεκριμένο αδίκημα που κατατέθηκε εις βάρος του.
Υπενθυμίζεται ότι ο καταγγέλλων είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης ηθοποιός τον βίασε στο σπίτι του το 2018.
Επιπλέον, ο καταγγέλλων είχε υποστηρίξει ότι ο Λιγνάδης του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό.
Ο Λιγνάδης έδωσε ήδη εξηγήσεις για αυτή την καταγγελία από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία.
Αναμένεται η ανακρίτρια να αποφανθεί και για τέταρτη καταγγελία για βιασμό ενός 24χρονου σήμερα άνδρα όταν ήταν 17 ετών.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook