Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, μετα την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης  που διενήργησε η κ. Χαρά Σπηλιοπουλου κάνει λόγο και για άλλα όργανα που προκάλεσαν κακώσεις.

Ειδικότερα αναφέρει: «Αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί απο προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Οι πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας του θανόντος κάνουν λόγο για ανατροπή στην υπόθεση και μιλούν για εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται πως ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Το σώμα του ξεβράστηκε στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

Σύμφωνα με τη συζύγό του, ο Σήφης Βαλυράκης είχε αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι από την Ερέτρια με φουσκωτό σκάφος το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα (Ασπρονήσι) χωρίς επιβάτες, με τη μηχανή να δουλεύει και με δύο ψαροντούφεκα στο εσωτερικό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook