Μίλησε η αθλήτρια ιστιοπλοΐας που βιάστηκε απο τον προπονητή της σε ηλικία 11 ετών (ηχητικό)
Έσπασε τη σιωπή της η αθλήτρια ιστιοπλοϊας, η οποία σε ηλικία 11 ετών, βιάστηκε από τον προπονητή της…
Την καταγγελία για το σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης αθλήτριας τότε, είχε κάνει πριν από λίγες μέρες η Σοφία Μπεκατώρου. Μάλιστα το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να καταθέσει.
«Βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν». Ήταν μόλις 11 ετών, ήταν ένα παιδί που άνοιγε πανιά και ονειρευόταν διακρίσεις στις ανοιχτές θάλασσες. Προσπάθησαν, όμως, να της κόψουν τα φτερά απότομα. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε», είπε στο OPEN TV.
Πριν από περίπου δέκα χρόνια, η συγκεκριμένη αθλήτρια, μόλις 11 ετών τότε, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή της. Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να καταθέσει. «Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ’ έξω απ’ έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», λέει για πρώτη φορά η αθλήτρια.
Η 11χρονη τότε αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας δεν το εκμυστηρεύτηκε τότε στους γονείς της. Παιδί, μόλις 11 ετών, δεν ήξερε πώς να το χειριστεί. «Βιασμός με όλο το νόημα. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία».
Στον εισαγγελέα η υπόθεση
Σοφία Μπεκατώρου και Νίκος Κακλαμανάκης ξεκαθάρισαν στο Mega ότι δεν γνώριζαν το μαρτύριο της 11χρονης από τότε. Η χρυσή ολυμπιονίκης το έμαθε πριν από λίγες μέρες, όταν η 21 χρόνων, σήμερα, αθλήτρια, της τηλεφώνησε και της μίλησε για τον εφιάλτη που πέρασε, στα παιδικά της χρόνια.
«Φυσικά και δεν γνώριζα το γεγονός όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ το έμαθα μόλις προχθές όταν η κοπέλα επικοινώνησε με τη Σοφία Μπεκατώρου» ανέφερε ο Νίκος Κακλαμανάκης.
Δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας προπονητής που είχε το παιδί στο χώρο της ιστιοπλοΐας, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής. Η 11χρονη ανέβηκε το δικό της Γολγοθά μόνη με τις ανατριχιαστικές σκηνές που έζησε και την βασανίζουν…Η κοπέλα σήμερα είναι πλέον ενήλικη και τώρα βρήκε το θάρρος να μιλήσει….
Ολες οι Ειδήσεις
- Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα που πουλούσε πλαστά φάρμακα σε σοβαρά ασθενείς στο εξωτερικό και στην Ελλάδα: Στα 240 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Πως έπειθαν τα θύματα (βίντεο)
- Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ: Το 2027 οι Έλληνες θα επιλέξουν ποιον θέλουν να τους εκπροσωπεί στην Προεδρία της Ε.Ε – Η αναφορά στον Akyla
- J2US – 12o LIVE: Eurovision fever! To απόλυτο πάρτι της τηλεθέασης – Δείτε βίντεο
- Πειραιάς: Ελεύθερος ο σύντροφος της 24χρονης, η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο – Tι εξετάζουν οι αρχές
- Άγιοι Ανάργυροι: Σε τρώγλη με άθλιες συνθήκες ζούσαν τρία ανήλικα παιδιά – Συνελήφθησαν οι γονείς για παραμέληση
- Eurovision 2026: Απόψε η Ελλάδα με τον Akyla και το «Ferto» στον Μεγάλο Τελικό που θα μεταδώσει η ΕΡΤ1
- Η νέα ανάρτηση – μυστήριο του Αλέξη Τσίπρα για το κόμμα του
- Πλακιάς κατά Καρυστιανού «Τολμά, αυτή που δημιούργησε την αθώωση του Καραμανλή; Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook