Ακόμα μία κατηγορία για το αδίκημα του βιασμού προστίθεται σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, οποίος είναι προφυλακισμένος και ήδη κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας άσκηξε νέα ποινική δίωξη εναντίον του, έπειτα από τρίτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του. Ο μηνυτής είναι ενήλικος άνδρας που δεν έχει σχέση με το χώρο του θεάτρου και ο οποίος καταθέτει πως βιάστηκε από τον σκηνοθέτη μέσα στο διαμέρισμά του το 2018. Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί προανακριτική έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση ενώ ήδη ο σκηνοθέτης είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ο ίδιος ο Λιγνάδης αρνείται τον βιασμό και υποστηρίζει πως ούτε καν γνωρίζει τον μηνυτή, ενώ ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους. Η νέα αυτή δικογραφία θα πάει στην ανακρίτρια, η οποία αναμένεται να καλέσει τον κατηγορούμενο σε συμπληρωματική απολογία.

Τι καταγγέλλει ο τρίτος μηνυτής

«Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όραση μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος» καταγγέλλει ο μηνυτής.

«Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ. Όταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στον καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω. Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεων μου, τον ρώτησα “τι έγινε, τι μου έκανες;” κι αυτός με σαρκαστικό ύφος μου απάντησε “έλα τώρα που δε σ’ άρεσε”».

Από τις φυλακές της Τρίπολης, ο Λιγνάδης υποστηρίξε πως η τρίτη αυτή μήνυση σε βάρος του είναι κατασκεύασμα του δικηγόρου του μηνυτή, ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει για βιασμό και ότι δεν τον έχει επισκεφθεί ποτέ στο διαμέρισμά του.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον μηνυτή του, ώστε να αποδειχθεί, όπως λέει, η αλήθεια των ισχυρισμών του.

Εμπλέκοντας και τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο κατηγορούμενος κάνει λόγο για κατασκευασμένη καταγγελία, τόσο από το δικηγόρο του μηνυτή, όσο και από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook