Τρεις εργάτες έχασαν τη ζωή τους εχθές Τετάρτη, στο Γυμνό της Εύβοιας, καθώς χτυπήθηκαν από ηλεκτροφόρα καλώδια τάσης 20.000 volt ενώ πραγματοποιούσαν εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων. Μεταξύ τους ο 45 ετών Άλεξ Μπρούκα, ο οποίος για δύο ώρες βρισκόταν νεκρός επάνω στην κολόνα της ΔΕΔΔΗΕ.

«Ζούμε την απόλυτη τρέλα. Προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε με τον πατέρα μας και πως θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο του ταξίδι στην Αλβανία. Tη δουλειά αυτή ο πατέρας μου την έκανε πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα φέτος θα τελείωνε και την σχολή του ηλεκτρολόγου. Θα έπαιρνε το πτυχίο του κι έτσι θα σταματούσε να αναβαίνει στις κολώνες. Δυστυχώς άλλοι έκαναν το λάθος, άλλοι δεν ήξεραν τη δουλειά και μας πήραν τον πατέρα μας μέσα από τα χέρια», αναφέρει Κέρτα, η 20χρονη κόρη του Άλεξ Μπρούκα, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών και σε λίγους μήνες θα γινόταν πτυχιούχος ηλεκτρολόγος.

«Εύχομαι οι αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες να ψάξουν καλά την υπόθεση διότι έτσι ξαφνικά τίποτα δεν έγινε. Ο πατέρας μου δεν ήταν η πρώτη φορά που δούλευε. Τουλάχιστον 15χρόνια ασχολείται με τις κολώνες. Την ήξερε καλά την δουλειά. Στο συνεργείο αυτό, δούλευε εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα ήταν ο μοναδικός που ανέβαινε στις κολώνες γιατί ήξερα καλύτερα από το κάθε ένα την δουλειά. Τον εμπιστευόντουσαν και δεν τον άλλαζαν με τίποτα», προσθέτει η 20χρονη.

Η κηδεία του Άλεξ Μπρούκα έχει προγραμματιστεί για αύριο, στην Αλβανία: «Προσπαθούμε να συντονίσουμε την κηδεία του που θα γίνει μάλλον αύριο στην Αλβανία. Τον περιμένει η μάνα του που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Είμαστε τρία παιδιά ήμουν η πρώτη του χαρά. Προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον, αλλά είναι δύσκολο για όλους μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook