Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της η 35χρονη Εφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα.

Μπορεί για 9 μήνες να μην έλεγε τίποτα, όμως ήρθε η ώρα που έσπασε…

Η κατηγορούμενη βρέθηκε ενώπιον του του τακτικού ανακριτή, καθώς τον περασμένο Ιούνιο είχε επικαλεστεί το δικαίωμα σιωπής.

Η δράστης παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα. «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Η Εφη Κακαράντζουλα έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα. Η 35χρονη πάντως δεν θέλησε να απολογηθεί δια υπομνήματος και προτίμησε να το κάνει προφορικά.

«Η Ιωάννα και οι γονείς της δεν δέχονται καμία συγνώμη» λέει στο newsit.gr ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μετά την ομολογία της 35χρονης Έφης ότι αυτή ήταν που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη κοπέλα πέρυσι το Μάιο στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η δράστης, στους ισχυρισμούς της, προσπάθησε να αποδομήσει την ποινική δίωξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έχει ασκηθεί εις βάρος της, λέγοντας πώς η ποσότητα του καυστικού υγρού που έριξε στο πρόσωπο της Ιωάννας ήταν μικρή, καθώς ήθελε να της προκαλέσει μόνο μια ζημιά. Ωστόσο, όπως λέει ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τα επίσημα ευρήματα δείχνουν ακριβώς το αντίθετο, ότι η ποσότητα του θειικού οξέος που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ήταν πολύ μεγάλη.

Την εμμονή της πελάτισσάς του με το θύμα δείχνει ως κίνητρο για την πράξη της ο συνήγορος της Έφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος σε δήλωσή του, επισημαίνει:

«Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 05.04.2021 και ώρα 10π.μ. κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της κ Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών. Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της. Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν. Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο. Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook