Παρέμβαση εισαγγελέα για το πάρτι χιλίων ατόμων στο ΑΠΘ (video)

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού που ήρθαν στη δημοσιότητα, από υπαίθριο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο προϊσταμένος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για προκαταρκτική έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια.
Στόχος της έρευνας είναι να διαπιστωθούν οι διοργανωτές του κορωνοπάρτι, ενώ το αδίκημα που ερευνάται είναι αυτό της παραβίασης των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Οπως αναφέρει το μέσο Θεσσαλονίκης Thestival, φοιτητές και άλλο πλήθος συγκεντρώθηκαν σε μεγάλες παρέες, διασκεδάζοντας με μουσική και αλκοόλ. Το τοπικό μέσο σημειώνει πως η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων δεν φορούσε μάσκες.
Η προσέλευση των συμμετεχόντων στο πάρτι ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: Πιο πολύ απ’ όλα με συγκινεί ότι έμαθε να κάνει τον σταυρό της (βίντεο)
- Φωτιά στην Ιεράπετρα: Μάχη με τις φλόγες – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και ξενοδοχεία (βίντεο)
- «Ζώα και συναισθήματα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX – Από το Σάββατο 5 έως και Πέμπτη 17.07.2025
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέρκελ: «Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ, του τηλεφωνούσα ανά μία ώρα» – «Έβλεπα τον Τσίπρα και έλεγα «ο Θεός να φυλάει»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Σε καλοκαιρινό mood ποζάρει κάπου εξωτικά με το μαγιό της
- Λαύριο: Είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια άλλη γυναίκα ο Τούρκος που κακοποίησε σεξουαλικά 50χρονη σε παραλία (βίντεο)
- Big Brother: Οι νεροκουβαλητές και η κόντρα για το διπλό κρεβάτι απόψε – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook