Βόρεια προάστια: Χειροπέδες σε 83χρονο που βίαζε 7 χρόνια την εγγονή του από 10 ετών (video)
Συνελήφθη ένας 83χρονος για τον επί σειρά ετών βιασμό της 17χρονης σήμερα εγγονής του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή των Βορείων Προαστίων.
Ο 83χρονος που συνελήφθη φέρεται ότι βίαζε επί εφτά χρόνια την ανήλικη εγγονή του, από όταν το παιδί ήταν 10 χρονών. Κάποια στιγμή, το κορίτσι αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωσε στην μητέρα της και στη συνέχεια απευθύνθηκαν στο τμήμα Ανηλίκων της ΕΛΑΣ.
Οι καταθέσεις, τόσο του κοριτσιού που βίωνε για χρόνια το χειρότερο εφιάλτη, όσο της μητέρας αλλά και του θείου της για τον παππού-τέρας, είναι κόλαφος.
Σήμερα, ο 83χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή των βορείων προαστείων.
Αναλυτικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Mega:
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook