Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το βράδυ στη Μακρινίτσα Πηλίου, όταν ένας νεαρός άνδρας από τον Βόλο, μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του και του αδερφού της και τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο δράστης μετά από ανθρωποκυνηγητό συνελήφθη και κρατείται ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το  magnesianews.gr  το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια της πρώην πεθεράς του, την οποία δεν τραυμάτισε.

Όπως αναφέρουν οι  πληροφορίες, ο άνδρας, 31 χρόνων, που ήταν πρώην σύζυγος της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα  (και πατέρας του ανήλικου παιδιού της, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον 30χρονο  αδελφό της Γιώργο Τσάπα  και, τους  μαχαίρωσε …

Το άγριο φονικό συνέβη στις 8 το απόγευμα, όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και διαπληκτίστηκε έντονα με την σύζυγό του και τον αδελφό της, καθώς φέρεται ότι απαιτούσε να του δώσουν το παιδί του.

Όμως, η  28χρονη Κωνσταντίνα Τσάπα και πρώην σύζυγος του, είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που  του απαγόρευαν την επικοινωνία με την ίδια και το παιδί.

Ξαφνικά, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στα δυο αδέλφια, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους! Πρώτη χτύπησε την άτυχη Κωνσταντίνα στην κοιλιά και στα πλευρά, σωριάζοντάς την αιμόφυρτη στο δάπεδο. Ο 30χρονος αδελφός της που προσπάθησε να αφοπλίσει το μαινόμενο δράστη, δέχθηκε πλήγματα από την κοφτερή λεπίδα στην κοιλιά και την καρδιά που προκάλεσαν  ακαριαία το  θάνατό του! Η 28χρονη Κωνσταντίνα Τσάπα παρελήφθη από ασθενοφόρο, όμως παρ’ όλο που οι γιατροί στο νοσοκομείο έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο άνδρας  μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή, καθώς ζει σε αγροικία στον Άγιο Βλάσιο.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.

Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά τις 9 το βράδυ από την Αστυνομία και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή.

Δείτε το βίντεο του thenewspaper, λίγα λεπτά μετά το φονικό, τους διασώστες να προσπαθούν να μεταφέρουν γρήγορα, το ένα από τα δύο θύματα στο νοσοκομείο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook