Απορρίφθηκε το αίτημα Λιγνάδη για εξαίρεση της ανακρίτριας
Απορρίφθηκε η αίτηση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, για εξαίρεση της 19ης ανακριτρίας, η οποία διενεργεί την έρευνα που αφορά στην υπόθεσή του.
Συγκεκριμένα, το αίτημα απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας, το οποίο έκρινε σύννομες της ενέργειας της εν λόγω ανακρίτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο μεροληψία εκ μέρους της.
Το συμβούλιο έκρινε πως ο τρόπος με τον οποίο η ανακρίτρια διεξάγει την ανάκριση με υποβολή ερωτήσεων σε μάρτυρες και κατηγορούμενους δεν μπορεί από μόνος του να θεωρηθεί λόγος εξαίρεσης, παρά μόνο αν συνδυάζεται με σαφείς ενδείξεις μεροληψίας.
Μεροληψία, ωστόσο, της ανακρίτριας, στην προκειμένη περίπτωση δεν προκύπτει.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες μόνο με εσώρουχο – «Είπα να ακούσω το κοινό μου»
- Ρεν – Ολυμπιακός 0-0: Ευρωπαϊκό μέταλλο για οκτάδα!
- Ο Βανς μετά την ήττα: «Ο πόλεμος είναι ο λόγος που χάσαμε τις εκλογές» – Εξηγεί γιατί οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα και ιστορικές πρωτιές για γυναίκες και εκπροσώπους μειονοτήτων
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
- Η Βίλλυ Ραζή δίνει ραντεβού κάθε Πέμπτη στην «Οδό Λυσίου» – Για αυθεντικές λαϊκές βραδιές με τραγούδια που αγαπάμε!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook