Ο 23χρονος κατήγγειλε ότι το 2013 υπήρξε θύμα του Δ. Λιγνάδη όταν ο τελευταίος βρισκόταν στην Κύπρο.

Ακόμη μία καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη.

Αυτή τη φορά δημοσιεύματα στην Κύπρο αναφέρουν ότι 23χρονος, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στο αστυνομικό τμήμα Λάρνακας, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε ηλικία 15 ετών, από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο Κύπρου», η καταγγελία του νεαρού αναμένεται να διαβιβαστεί στο Ειδικό Κλιμάκιο που έχει συσταθεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

Οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται μετά τη νέα ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε σε βάρος του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, έπειτα από την τρίτη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του, μετά την προφυλάκισή του για δύο πράξεις βιασμού κατά ανηλίκων.

Η τρίτη μήνυση αφορά βιασμό ενήλικου το 2018 και η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19η Τακτική Ανακρίτρια, που χειρίζεται τις άλλες δύο υποθέσεις και θα καλέσει σε απολογία τον καλλιτέχνη.

Η δικαστική λειτουργός αξιολογεί μία ακόμη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του κατηγορούμενου από έναν 24χρονο που προσήλθε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας αλλά υποστήριξε ότι έπεσε και εκείνος θύμα του σκηνοθέτη, στο σπίτι του, σε ηλικία 17 ετών, το 2014.

Σημειώνεται πως το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε σήμερα το αίτημα που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, για λογαριασμό του Δημήτρη Λιγνάδη, να εξαιρεθεί η 19η ανακρίτρια από την υπόθεση, καθώς έκρινε ότι όλες οι ενέργειές της ήταν σύννομες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook