Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι ο μακελάρης πήγε αποφασισμένος στο πατρικό της εν διαστάσει συζύγου του για να σκοτώσει δεν αφήνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε μετά τη στυγνή δολοφονία των δύο αδελφών με μαχαίρι στη Μακρινίτσα του Πηλίου.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα, και τα δύο αδέλφια φέρουν από ένα καθοριστικό για τη ζωή τους χτύπημα στην καρδιά. Ενδεικτικό το ότι η λάμα είχε εισχωρήσει και στις δυο περιπτώσεις πολύ βαθιά στην καρδιά. Και τα δυο αδέλφια, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής έφεραν και από ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ η Κωνσταντίνα –μητέρα του 2,5 ετών αγοριού- είχε χτυπηθεί με το μαχαίρι και στο στέρνο.

Βαριά θλίψη στην κηδεία

Στο μεταξύ σήμερα Τετάρτη, στις 10:30 το πρωί, πραγματοποιήθηκαν οι κηδείες των δύο νέων στη Μακρινίτσα, στο χωριό στο οποίο μεγάλωσαν. Η ατμόσφαιρα βαριά με θρήνο και μοιρολόγια, καθώς συγγενείς και φίλοι ειπαν το «τελευταίο αντίο» στην 28χρονη Κωνσταντίνα και τον 30χρονο Γιώργο.

Στην εκκλησία αυτή, μάλιστα, είχε παντρευτεί η Κωνσταντίνα με το σύζυγό της πριν από δύο χρόνια, ενώ εκεί τελέστηκε και η βάφτιση του παιδιού της πέρυσι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook