Την παραπομπή της 36χρονης που έριξε βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα προτείνει ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται να παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νούλης κατέληξε στο συμπέρασμα πως η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει την κοπέλα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ασφάλειας και συγκεκριμένα λόγω της ποσότητας και της πυκνότητας του υλικού.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή ή μη της 36χρονης σε δίκη την έχει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμα του.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη έδωσε την περασμένη Δευτέρα συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια, κατά την οποία ομολόγησε την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υποστήριξε πως επιτέθηκε στην Ιωάννα επειδή την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα, ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιο ζήτημα είναι αυτό, όπως επίσης αρνήθηκε να αποκαλύψει και από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook