Προθεσμία για την Παρασκευή 23 Απριλίου ζήτησε και πήρε από τον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στην εισαγγελία και την προθεσμία καθώς και τα αντίγραφα της εις βάρος του δικογραφίας έλαβε μέσω του δικηγόρου του.

Υπενθυμίζεται ότι τον γνωστό ηθοποιό καταγγέλλουν τρεις γυναίκες συνάδελφοί του, η μία για βιασμό και οι άλλες δύο για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας κατέθεσαν και οι τρεις καταγγέλλουσες, καθώς και μάρτυρες που υπέδειξαν αυτές προς ενίσχυση των όσων υποστηρίζουν. Ειδικότερα, ο πρώτος βιασμός φέρεται να τελέστηκε το 2008 μέσα στο θέατρο «Ηβη». Η παθούσα, νεαρή ηθοποιός τότε, συναντήθηκε μαζί του προκειμένου να μιλήσουν για ενδεχόμενη συνεργασία. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε μέσα σε χώρο του θεάτρου, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν άδειο, και την κακοποίησε σεξουαλικά με μπουνιές και με κλωτσιές.

Η δεύτερη απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε το 2010 στο καμαρίνι του ηθοποιού, στο θέατρο «Μουσούρη», μέρα μεσημέρι. Το δέλεαρ και σε αυτή την περίπτωση ήταν μια ενδεχόμενη συνεργασία. Μόλις, όμως, μπήκε στο καμαρίνι, εκείνος, όπως καταγγέλλει η παθούσα, κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε, την έγδυσε και αφού γδύθηκε και ο ίδιος την ακινητοποίησε στον καναπέ με μπουνιές και κλοτσιές, ενώ η κοπέλα αντιστεκόταν σθεναρά. Τελικά, έπειτα από μισή ώρα πάλης, η καταγγέλλουσα κατάφερε να του ξεφύγει, να ανοίξει την πόρτα και να φύγει. Τα όσα καταγγέλλει επιβεβαίωσε και μια φίλη της, με την οποία συναντήθηκε αμέσως μετά. Η μάρτυρας περιέγραψε ενώπιον του εισαγγελέα πόσο σοκαρισμένη ήταν η κοπέλα, αλλά και τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο και στον λαιμό μετά τον ξυλοδαρμό της από τον ηθοποιό.

Η τρίτη απόπειρα βιασμού, αυτή τη φορά σε βάρος της Α.Γ., φέρεται να τελέστηκε τον Αύγουστο του 2014. Η καταγγέλλουσα συναντήθηκε τότε με τον ηθοποιό για να συζητήσουν για δουλειά. Όπως καταγγέλλει, η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να την γυρίσει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό και επιχείρησε να τη βιάσει. «Ανοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Ισως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Εκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Εβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο… Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Επεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!”, μου είπε», αναφέρει η καταγγέλλουσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook