Αυτή τη στιγμή η 25χρονη νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με εγκαύματα στα χείλη και τα μάτια - Βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Στον προσωπικό και φιλικό κύκλο της 25χρονης εγκύου επικεντρώνονται αρχικά οι έρευνες της Αστυνομίας, για το περισταστικό που έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στην Κυψέλη. Η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό, θυμίζοντας την επίθεση με βιτριόλι που υπέστη η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Αυτή τη στιγμή η 25χρονη νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με εγκαύματα στα χείλη και τα μάτια. Σημειώνεται δε πως βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης έχει δώσει ήδη δύο καταθέσεις στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν και τρίτη κατάθεση από τη νεαρή, όταν το επιτρέψει η ψυχική της κατάσταση, καθώς στις δύο πρώτες η ίδια δεν έδωσε καμία πληροφορία για το άτομο που της επιτέθηκε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως, σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Μετά την επίθεση η 25χρονη διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».

Η αστυνομία διερευνά πολύ προσεκτικά την καταγγελία, προσπαθώντας να καλύψει τα κενά στην υπόθεση. Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο την ώρα της επίθεσης, ενώ θα παρθούν καταθέσεις από το θύμα και από το περιβάλλον του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook