Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο δράστης

Η μεταφορά του έγινε μετά από ιατρική διάγνωση
Στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 31χρονος κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα, μόλις μία ημέρα μετά την προφυλάκισή του.
Ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι σκότωσε την 28χρονη πρώην σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της, σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Ως εκ τούτου, η μεταφορά του σε άλλη πτέρυγα κρίθηκε επιβεβλημένη.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο προϊστάμενος της Γραμματείας των Φυλακών Κορυδαλλού ενημέρωσε τον συνήγορο υπεράσπισής του ότι ο κρατούμενος εξετάστηκε από ψυχιάτρους, οι οποίοι έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στην ψυχιατρική πτέρυγα, κάτι που αποτέλεσε και αίτημά του.
Ερευνούν γιατί δεν είχε εγκλειστεί σε δομή ψυχικής υγείας
Νωρίτερα, ο Εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος είχε ζητήσει τη διενέργεια άμεσης προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση.
Μεταξύ άλλων θα διερευνηθεί ο ρόλος των συναρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του δράστη του διπλού φονικού, όσον αφορά τις ψυχιατρικές εξετάσεις και για ποιον λόγο κυκλοφορούσε ελεύθερος και δεν είχε οδηγηθεί σε κλινική για εγκλεισμό, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ήδη οι σχετικές γνωματεύσεις και παρά τις αποφάσεις από τις 15 Ιανουαρίου.
Η παραγγελία-εντολή προς διερεύνηση δόθηκε σε αντεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γλυκά Νερά: Συνελήφθη ο17χρονος που χτύπησε τον 50χρονο – Τι υποστήριξε για την άγρια επίθεση
- Το «The Voice of Greece» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της στη Ρώμη
- Γλυκά Νερά: Στην εντατική 50χρονος – θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους – «Έτρεχε αίμα από το κεφάλι του»
- Ύδρα – Σπέτσες: Όσα αποφασίστηκαν στη κυβερνητική σύσκεψη για τα τροχοφόρα
- Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα» – Οι φωτογραφίες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι
- Mητσοτάκης στο Σ.Α: «Δεσμεύομαι ότι η Ελλάδα, θα παραμείνει «θεματοφύλακας» της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας σε συνεργασία με τις χώρες μέλη του ΟΗΕ» (βίντεο)
- Σε σοβαρή κατάσταση με μηνιγγοεγκεφαλίτιδα ο μαθητής του 6ου ΕΠΑΛ Αθήνας – Νοσηλεύεται σε ΜΑΦ – Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook