Ο συλληφθείς κατηγορείται για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας - Είναι εν ενεργεία δάσκαλος και διευθυντής δημοτικού

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης, καθώς και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, συνελήφθη ένας δάσκαλος, από τις αστυνομικές αρχές στην Κεντρική Μακεδονία. Η υπόθεση αφορά σε γεγονότα που, όπως καταγγέλλεται, συνέβησαν πριν από 14 χρόνια.

Ο δάσκαλος συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε μία 28χρονη σήμερα γυναίκα. Συγκεκριμένα, η γυναίκα τον κατήγγειλε για ασελγείς πράξεις σε βάρος της όταν η ίδια ήταν 14 ετών.

Μετά τη μήνυση και έπειτα από εισαγγελική εντολή, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα και εντόπισαν στην κατοχή του δασκάλου υλικό παιδικής πορνογραφίας, μεταξύ του οποίου βρισκόταν και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η 28χρονη μηνύτρια.

Ο κατηγορούμενος κρατείται και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή. Οι κατηγορίες που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σήμειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είναι εν ενεργεία δάσκαλος και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο. Η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του, ωστόσο υπάρχει συγγένεια μεταξύ τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook