Υπόθεση Λιγνάδη: Βρέθηκε στο σπίτι του επιστολή-καταγγελία προς το Αρσάκειο

Επιστολή με καταγγελία για «ερωτικές ιστορίες» του Λιγνάδη με μαθήτριες βρέθηκε στο σπίτι του προφυλακισμένου ηθοποιού.
Επιστολή με καταγγελία για «ερωτικές ιστορίες» βρέθηκε στο υλικό που είχε κατασχέσει η αστυνομία από το σπίτι του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη.
Στην ιδιόχειρη επιστολή γίνεται λόγος για «ερωτικές ιστορίες» του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου σε σχολείο που δεν κατονομάζεται, τις οποίες -όπως αναφέρεται- γνωρίζουν «γονείς, μαθητές, καθηγητές αλλά σιωπούν».
Η επίμαχη ιδιόχειρη επιστολή που δημοσιεύει το news247.gr δεν φέρει ημερομηνία ούτε όνομα αποστολέα και παραλήπτη.
Ο άγνωστος αποστολέας απευθύνει έκκληση για λήψη μέτρων ώστε να μη «συνεχιστούν τα οδυνηρά αυτά περιστατικά».
Η ιστοσελίδα απευθύνθηκε στον Γιώργο Μπαμπινιώτη για να ζητήσει απαντήσεις για πολλαπλά ερωτήματα όπως γιατί ένας φάκελος από το γραφείο του προέδρου της Φιλεπαιδευτικής Εταιρείας βρέθηκε στην κατοχή του Δ. Λιγνάδη, ενώ περιέχει καταγγελία για το πρόσωπό του.
Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, στην απάντησή του, επέμεινε πως δεν έχει λάβει ποτέ καμία καταγγελία που να αφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ κατηγορεί την δημοσιογράφο και την ιστοσελίδα ότι επιχειρεί να συνδέσει την επιστολή αυτή με το πρόσωπό του.
Χαρακτηρίζει τη σύνδεση αυτή ως «παντελώς αναληθή» και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ολες οι Ειδήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
- Έφη Αχτσιόγλου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού της – Φωτογραφίες
- Παύλος Ντε Γκρές – Μαρί Σαντάλ: Γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου – Φωτογραφίες
- Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνω προσπάθεια εδώ και 10 μήνες – Γυμναστική , διατροφή και μια ένεση με ιατρική παρακολούθηση – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον 2,5 ετών γιο της – Δείτε τι κάνει!
- Wimbledon: Πρώτη major νικη μετά από 12 μήνες για τη Μαρία Σάκκαρη
- Ο όμιλος Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών
- «Πολύ άγρια ήταν η επίθεση», λέει ο γιατρός για τον 37χρονο που μαχαίρωσε μητέρα, αδελφή και θείο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook