Νέα στοιχεία για τη στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ακόμη ένα βίντεο ντοκουμέντο από τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται η μηχανή με τους δυο δράστες να περνά την οδό Μεγίστης κατά την διαφυγή τους από τον τόπο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ και διακρίνεται ο οδηγός να φοράει κράνος, ενώ ο συνοδηγός που φοράει σκούφο και μάσκα κρατάει ξεκάθαρα ακόμη το όπλο στα χέρια του.

Το συγκεκριμένο βίντεο από κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας της περιοχής, είναι στην οδό Μεγίστης 77, 1,5 χιλιόμετρο μακριά από την οδό Άννινου στο παρκάκι εκεί όπου έπεσε νεκρός ο αστυνομικός συντάκτης.

Μέσα σε ένα λεπτό, οι δολοφόνοι είχαν καταφέρει και είχαν διανύσει 1,5 χιλιόμετρο. Είχαν αναπτύξει μάλιστα και αρκετά μεγάλη ταχύτητα και είναι 800 μέτρα μακριά από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος όπου φαίνεται ότι κατέληξαν και από εκεί διέφυγαν προς άγνωστη μέχρι αυτήν την ώρα κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Open Beyond, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει εντοπίσει πάνω από 100 βίντεο και έχει χαρτογραφήσει τη διαδρομή της διαφυγής των δύο εκτελεστών από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ ετοιμαζόταν να καταθέσει σε σχέση με την υπόθεση της «τράπεζας της νύχτας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha ο Γιώργος Καραϊβάζ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την «τράπεζα της νύχτας», επικεφαλής της οποίας φερόταν ότι είναι ο επίσης δολοφονημένος, Δημήτρης Μάλαμας.

Μάλιστα, για την εν λόγω υπόθεση, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται και αστυνομικοί, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει αρκετά ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του bloko.gr, και επρόκειτο να ξανακαταθέσει τις επόμενες εβδομάδες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook