Δραματικές οι στιγμές για την οικογένεια

Στιγμές μεγάλης έντασης και αγωνίας βιώνει η οικογένεια του Στάθη Άνθη, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 8 Μαρτίου.

Ο Στάθης αγνοείται από τις 8 Μαρτίου και ο Δημήτρης πριν μερικές μέρες βρέθηκε στην Αγγλία προκειμένου να τον ψάξει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αδελφός του αγνοούμενου, Δημήτρης Άνθης, πριν από λίγη ώρα ενημέρωσε πως μετέβη το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που βρίσκεται και του πήραν δείγμα σάλιου για να γίνει ταυτοποίηση της σωρού που έχει βρεθεί.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ανθή

“Σήμερα το πρωί πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που είμαι στο Λονδίνο και μου πήραν δείγμα σάλιου για να γίνει ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε, με το DNA μου, της οποίας τα αποτελέσματα θα μου ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Επειδή η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη φάση σήψης δεν γίνεται να αναγνωριστεί και δεν έχω και το ψυχικό σθένος να ξαναπάω στο Plymouth να αντικρίσω κάτι το οποίο δεν είναι ο αδελφός μου. Οπότε κάνω υπομονή και προσπαθώ να κρατήσω τη ψυχραιμία μου μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε θα ήθελα να ζητήσω να σεβαστείτε την αγωνία της οικογένειας και την δική μου”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook