Χειροπέδες σε ντελιβερά που πήγε καφέδες σε εμβολιαστικό κέντρο και «βούτηξε» φιαλίδιο με εμβόλιο

Όταν έφυγε, έλειπε ένα φιαλίδιο που είχε ήδη ανοιχτεί και το οποίο περιείχε πέντε δόσεις του εμβολίου
Συνελήφθη χθες Τετάρτη ένας ντελιβεράς, ο οποίος φέρεται να έκλεψε φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer ενώ παρέδιδε παραγγελία σε εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή την Τρίτη.
Ο 46χρονος, ο οποίος εργάζεται σε καφετέρια, παρέδωσε τους καφέδες στους γιατρούς και ενώ βρισκόταν μαζί τους στο εμβολιαστικό κέντρο άρχισε μια συζήτηση περί εμβολίων και της διαδικασίας του εμβολιασμού.
Όταν ο εργαζόμενος έφυγε, οι γιατροί διαπίστωσαν πως έλειπε ένα φιαλίδιο που είχε ήδη ανοιχτεί και το οποίο περιείχε πέντε δόσεις του εμβολίου.
Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και, έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε πως ο ντελιβεράς είχε κλέψει το φιαλίδιο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του χθες Τετάρτη.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook